Zidan ostaje trener Reala makar završio sezonu bez trofeja

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.05.21. | 12:41

Tvrdi Kadena SER...

Možda njegov Real ne igra atraktivno kako bi navijači voleli. Možda nije zanimljiv medijima poput Murinja ili Klopa. Možda će ove sezone ostati bez trofeja, ali Zinedin Zidan će preživeti na klupi Real Madrida. Kako javlja Kadena SER u jednoj od svojih popularnih emisija bez obzira kako se tekuća sezona završi - dakle, makar ostao bez trona u Španiji i makar ne došao do pehara Lige šampiona - Kraljevski klub će nastaviti sa Zizuom.

Izabrane vesti

"Zidan je zadovoljan svojom pozicijom, njegova je ideja da ostane, mada to nikada nije javno rekao. Takođe, u klubu su oduševljeni njegovim radom. Igrači ga podržavaju i vole. Do razlazi bi moglo da dođe samo ukoliko se dogodi nešto potpuno nepredviđeno i neobično", navodi Kadena SER.

Zidan se više puta prethodnih meseci dovodio u vezu sa Juventusom, pogotovo otkako je Stara dama eliminisana iz Lige šampiona, ali očito francuski stručnjak želi da bude deo novog Perezovog projekta koji bi trebalo da započne dovođenjem Kilijana Mbapea. Sve u vidu temelja za stvaranja novih Galaktikosa.

Podsetimo, jedan od najboljih fudbalera svih vremena drugi je najtrofejniji trener u istoriji Real Madrida sa 11 trofeja, od čega su tri Lige šampiona. Zanimljiv je i podatak da je Zidan trener sa najviše uspeha na celoj planeti računajući od 2014, kada je seo klupu Kastilje. Drugi je Pep Gvardiola sa deset trofeja.


tagovi

Zinedin Zidan

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara