Zidan: Primera nije slabija od najkvalitetnijih liga u Evropi, ispadanje španskih klubova je slučajnost

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 18:27

Francuz veruje u svoje izabranike pred izazove u Španiji i Ligi šampiona

Real Madrid je eliminacijom Atalante kao jedini preostali predstavnik Španije u Ligi šampiona ostao da brani čast Primere, a naredni kaorak pokušaće da napravi protiv Liverpula, odlučeno je danas žrebom.

Ipak, pre novog evropskog izazova izabranike Zinedina Zidana očekuju prepreke na domaćoj pozornici, a prva u nizu je gostovanje Selti uoči kojeg je francuski strateg govorio o trenutnoj situaciji u timu i ambicijama kako u prvenstvu tako i na međunarodnoj sceni.

Izabrane vesti

"Ne možemo reći da je žreb bio dobar ili loš. Biće to dobar dvomeč između dva tima koji su mnogo puta osvajali ovo takmičenje. Na tom nivou je uvek veoma teško pobediti", rekao je Zidan nakon što je saznao da će se za polufinale Lige šampiona njegov tim boriti sa Liverpulom.

Osim što brani svoju čast, osvajač 13 pehara uelitnom evropskom takmičenju ima zadatak da bar za nijansu popravi bledu sliku španskih klubova ove sezone na elitnoj pozornici.

"Primera nije slabija od ostalih liga iz vrha evropskog fudbala, ali je rasplet bio takav sa du ostali predstavnici Španije ispali. To je slučajnost. Španci će uvek biti tu i ovogodišnja situacija neće ništa promeniti".

---------------------------------------------------

 * Mozzart asistenti dolaze na vaš prag radi uplate depozita - svakog dana biće dostupni od 08 do 22, a brojeve telefona na koje ih možete pozvati pronađite OVDE.

---------------------------------------------------

Učešće u Ligi šampiona moglo bi da bude motiv za igrače Reala na domaćoj sceni, ali i opterećenje usled gustog rasporeda.

"Sve će biti veoma složeno. Ne smemo da gledamo predaleko, već iz dana u dan i da budemo spremni za sve što dolazi. Znamo da smo živi i želimo da nastavimo da radimo naporno".

Pre susreta sa četom Jirgena Klopa, Madriđani će nastaviti trku u prvenstvu za gradskim rivalom Atletikom koji ima šest bodova prednosti, a priliku da uveća bodovni saldo Real će imati protiv Selte.

"Očekuje nas veoma zahtevna utakmica, protiv rivala koji zna da igra fudbal. Neće biti lako stići do celog plena", izjavio je Zidan.



tagovi

Zinedin ZidanLiverpul

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara