Zinedin Zidan (©Reuters)
Zinedin Zidan (©Reuters)

Zidan: Umoran sam od priče da pobeđujemo zbog sudija

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.07.20. | 18:07

"To se neće promeniti, ali igrači zaslužuju poštovanje", kaže legendarni Francuz

Zinedinu Zidanu se ne sviđa to što se pobede Real Madrida pripisuju sudijskim odlukama i smatra da njegovi igrači zaslužuju daleko više poštovanja. Madriđani su danas golom Serhija Ramosa sa bele tačke stigli do slavlja na San Mamesu i pobegli Barseloni na ogromnih sedam bodova udaljenosti, uz utakmicu više.

Madriđanima je danas dosuđen jedanaesterac u 73. minutu posle pregledavanja snimka, nakon to je u kaznenom prostoru pao Marselo.

Izabrane vesti

"Umoran sam od slušanja da smo pobedili zbog sudija. To se neće promeniti, ali igrači zaslužuju poštovanje. Niko nam neće skrenuti misli sa našeg cilja", poručuje Zidan.

Bodovi u Bilbau bi mogli da budu i ključni u borbi za šampionsku titulu.

"Ne možemo se opuštati i razmišljati o tituli dok je i matematički ne osvojimo. Ovo je važna pobeda, bio je obrben me sa puno inteziteta".

Ramos je bio igrač odluke zbog gola, ali pohvale idu pre svega na njegovog partnera u poslednjoj liniji tima Edera Militaa.

"On je odigrao odličan meč. Tačno je da nije igrao mnogo ove sezone, ali srećan sam zbog njega. Svi naši igrači su uključeni kada je vreme za meč. Sviđa mi se naša stabilnost više od svega. Pokazujemo čvrstinu i ravnotežu kada izgubimo loptu, radimo veoma dobro. Nedostajala nam je iksra u napadu i to možemo da poboljšamo, ali naša odbranbena snaga je jako važna", poručuje Zidan.


tagovi

Zinedin Zidan

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara