Zidan: Zna se šta je Kristijano za Madrid, ali on je trenutno igrač Juventusa

Vreme čitanja: 2min | pet. 12.03.21. | 15:37

Francuski strateg na konferenciji pred duel sa Elčeom govorio i o Portugalcu

Zinedin Zidan na konferenciji uoči susreta Real Madrida i Elčea govorio je o susretu 27. kola Primere zakazanom za subotu od 16.15 časova, ali i o brojnim aktuelnim temama vezanim za šampiona Španije.

Francuski strateg potvrdio je da će za naredni duel igrački kadar biti širi za oporavljene Edena Azara i Serhija Ramosa, potom istakavši da uloga favorita ne sme da zavara njegove izabranike.

Izabrane vesti

"Jasno je da u ovom šamoionatu poredak klubova više ništa ne govori. Iznenađenja se događaju, a Elče je dobar rival koji je odigrao pregršt kvalitetnih utakmica. Imaju novog trenera i znamo da moramo da odigramo fenomenalno ukoliko želimo da ostvarimo povoljan rezultat", rekao je trener madriđana.

Posle protokolarnih pirtanja o rivalu usledila je primarna tema i vest koja je odjeknula fudbalskim svetom da bi Kristijano Ronaldo mogao da se vrati u Real.

"Znate šta je Kristijano za Madrid, šta je uradio. Naklonost koju svi imamo prema njemu i onome što je postigao u dresu Reala je veličanstvena. Ipak, on je sada igrač Juventusa i tamo igra vrlo dobro. Ne mogu vam ništa reći, mnogo toga se priča, ali treba imati poštovanja".

Zidan se potom osvrnuo na status Serhija Ramosa koji je izrazio želju da igra do 40. godine.

"Svake godine će videti kako mu ide i ako je kao sada, jasno je da može da igra dok ne napuni 40. Moguće je da će se to dogoditi, dobra stvar je što se on tako oseća. Ne znam šta će se dogoditi sa Ramosom. Želimo da ostane ovde. On je važan igrač i kao treneru mi je potrebanu timu".

Real će protiv Elčea pokušati da stigne do 17. prvenstvene pobede i taok nastavi trku za Atletikom koji ima osam bodova prednosti.

"Malo zaostajemo, znamo to, ali svi gube bodove. Preostalo je 12 utakmica i mnogo toga može da se desi. Verovaćemo do kraja, dokle god ima opcija", izjavio je Zidan.



tagovi

Kristijano RonaldoZinedin ZidanJuventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara