Ivica Kralj i Marko Živković (©FK Partizan)
Ivica Kralj i Marko Živković (©FK Partizan)

Živković produžio ugovor sa Partizanom uz obećanje: Borićemo se za titulu do poslednjeg dana

Vreme čitanja: 1min | uto. 01.11.22. | 15:39

Desni bek još tri godine u crno-belom

Na skoro dve godine od povratka u klub iz Voždovca, Marko Živković produžio je ugovor sa Partizanom. Po novom dogovoru saradnja će trajati naredne tri godine.

Iskusni desni bek je ponikao upravo u klubu iz Humske, ali je posle kratkog perioda u prvom timu 2014. prešao u Vojvodinu. Igrao je potom i za litvansku Suduvu, slovačku Dunajsku Stredu, Radnički iz Niša i Voždovac.

Izabrane vesti

Produžetak saradnje potpisan je u prisustvu sportskog direktora crno-belih, Ivice Kralja, a Živković je navijačima dao obećanje da će se Partizan boriti za titulu u Mozzart Bet Superligi dokle god šansa postoji. Trenutno su crno-beli na sedam bodova zaostatka za petostrukim uzastopnim šampionom, Crvenom zvezdom.

"Mislim da svi znaju šta meni znači Partizan i koliko mi, koji smo ponikli među crno-belima, duplo jače osećamo svaku emociju. Stoga mi je izuzetno važno što moj klub računa na mene u budućnosti, kao i šef Petrić i moji saigrači, koji su u svakom trenutku uz mene. Zahvaljujem se svima na podršci i obećavam da ćemo se boriti za titulu do poslednjeg dana“, rekao je Marko Živković prilikom potpisivanja novog ugovora.



tagovi

FK PartizanMarko Živković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara