Marko Živković (MN Press)
Marko Živković (MN Press)

Živković: Rikardo, samo ga daj

Vreme čitanja: 1min | sre. 29.09.21. | 13:00

Povratnik iz Voždovca će startovati protiv Flore

U obraćanju navijačima tokom utorka popodne, predočio je Aleksandar Stanojević da je Marko Živković od odnosu na početak priprema kad je procentualno zaostajao za Aleksandrom Miljkovićem, došao do nivoa da bude ravnopravan konkurent za poziciju desnog beka.

Štaviše, da će početi meč sa Florom u četvrtak veče.

Izabrane vesti

Igramo na našem stadionu, sa namerom da pobedimo“, uverljivo deluje Živković, uz komentar i svog statusa. „Uvek je poželja konkurencija, tera me da igram što bolje mogu. Na programu je dosta mečeva, šef neprestano rotira, moramo svi da budemo spremni, a ja nemam nikakav problem. To se samo zove konkurencija, ali suštinski svi igramo“.

Povratnik iz Voždovca je izabran za duel sa timom iz Talina, između ostalog, zbog sjajne saradnje sa Rikardom Gomešom, pošto često namešta šanse afričkom napadaču.

„Nebitno mi je da li to radim centaršutevima ili pasom po zemlji. Kako god, samo da Rikardo postigne gol“.

Živković će biti bek, a ispred njega sa kapitenskom trakom oko ruke trebalo bi da dejstvuje Lazar Marković.

„Dugo se poznajemo, nije bilo teško na seniorskom nivou pohvatati sve kretnje i ponoviti ono što smo radili u mlađim kategorijama“.

U zaključku:

„Analizirali smo Floru, učinićemo to i danas popodne, napašće nas gosti, ali gledamo kako mi igramo, jer se na našem stadionu mi pitamo“, dodao je Živković.


tagovi

Marko Živković

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara