Komentari na vest

Zlatna kopačka Balkana: Marko Livaja i Rikardo Gomeš jure istorijske rekorde

G

Gost Djape

pre oko 2 godine

Koje su ovo gluposti, sve golove dao u namestenim utakmicama. Pa i coravom je jasno, da se Partizan gura ka tituli. Radnicki se kao ne moze sastaviti sa loptom protiv njih a protiv zvede zapne kao lud. Takodje cukaricki, jos su samo trebali izvesti flasu Ilica za jos malo vise zapnu protiv Zvezde. Proleter kao da im je utakmica karijere. A si kad igrju protiv evropskih mocnika JSDa kao da zaborave da igraju fudbal.
A

Alo decko

pre oko 2 godine

Pa zato sto je zvezda slabija mnogo
Z

Zvornik

pre oko 2 godine

Napraviti ligu sa Bugarima i Rumunima. Stalno derbiji, Steaua, CSKA, ludogorec. Puni stadioni.
M

Maresca

pre oko 2 godine

Zamislite samo aba ligu u fudbalu..pa to.bi bila 6liga na svetu odma iza liga petica...pa i druga liga bi bila.jaca od pola ovih evropskih liga...treba stvarno da se osnuje aba liga da ljudi na balkanu uzivaju malo u fudbalu..nebi se toliko ni namestalo..sampion bi se menjao svake godine...kakvih bi gostovanja bilo..pa ni jedna utakmica nebi.bila laka...
A

Ali...

pre oko 2 godine

Kada su Hrvati imali mogucnost za 2 predstavnika nisu hteli ni da cuju, sada nasi ne bi hteli... sve u svemu da se vrati EX YU LIGA i timovi, svi bi biki na dobitku kao i puni stadioni... ovako. Politika brani, svi se plase a trpaju pare sebi u dzep od klubova! Ja bi za tu ligu i da se klubovi PRIVATIZUJU pa da vidimo da li ce moci i tada neki politicari da kradu i zakopavaju klubove.
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

I onda se znalo koje kosio,a ko vodu nosio i opet bi tako bilo.
@

@Ali...

pre oko 2 godine

Kada su to Hrvati imali mogucnost da dva kluba igraju u LS, sta izmisljas? Nisu ni bili blizu toga, niko nije bio na Balkanu pa cak nzm dal je Turska liga bila 11 ponavljam 11 kao sto je danas Superliga Srbije. I malo nam fali da udjemo u top 10, za to bi trebalo da se probudi pre svih Vojvodina i da uradi nesto a onda i ostali. Opet ako bude malo pameti posle Vose bi trebalo veliki centri a ne Cuka ili Vozdovac uz duzno postovanje sta rade. Radnicki Nis, Kragujevac, Subotica, Nparedak ili Macva Sabac itd kada bi se prikljucili dobrom poslovanju pre svega, privatizaciji, kako gd samo da se dobro i zdravo vode, mi bi imali ligu uz bolju i pravu organizaciju, nasa SLS bi bila medju 6, 7 liga bez problema u Evropi i bez regionalne. I konacno se osvestite malo, dosta vise Juge i ostalog, sve smo dali i sada kada smo najbolji treba opet da zrtvujemo svoje da bi nekog vukli i izvlacili, a taj neko je otisao od nas. Da mi unistavamo nase klubove poput TSC ili Vose ili Cuke svejedno da bi imali ligu sa Sarajevom, Zeljom koji su nivo Radnika ili Metalca bez namere da vredjam nekog. Ili Olimpija ili Maribor koji su nesto bolji, ili Vardar, Buducnost koji su u rangu nasih losijih drugoligasa. Ovo nije kosarka, niti bi neko dozvolio da se pravi regionalna liga, pa sto ne bi pravili Spanci i Francuzi onda ligu ili Portugalci, ili Nemci, Italijani i Englezi ligu i eto Super lige. Ali mi moramo da naucimo sebe da cenimo, samo da se organizujemo nasu drzavu i nas fudbal kako treba, a ima puno posla, a kada smo sada dobri zamislimo da nam je stanje sredjeno i da radi u interesu fudbala pa gde bi nam bio kraj? To mi treba da gledamo, u kosarci smo mnogi ce se sloziti ulaskom u ABA ligu izgubili svoju ligu i svoje talente, i kosarkaske centre gde su talenti sazrevali i sada imamo problem sa reprezentacijom pa moramo zvati strance da igraju za nas. Sad kad nam ide nekako treba da uradimo isto i sa fudbalom. Na kraju ako bi se desilo da pravimo neku ligu moze samo sa najjacimo, a to mogu biti Olimpijakos, Paok, Fenerbahce, Besiktas, mozda Dinamo Zagreb itd... i naravno kao najjaca liga da se pitamo i imamo najvise predstavnika, a ostali nek prave medjusobno lige nek rade sta hoce to nas nije briga, imali su ligu sa nasim klubovima nisu znali da cene, sada nek se secaju i pricaju kako su nekada igrali sa velikanima fudbala.
m

mdkslwls

pre oko 2 godine

Sezona 2020/21, Hrvati su imali dva predstavnika, Dinamo i Lokomotivu. Grci su tek ove godine izgubili dva predstavnika u kvalifikacijama za LS, a pre toga su konstantno imali 2 ekipe (proveravao sam do 2011. mrzelo me je da idem dalje). Turci takodje od 2011. svake godine 2 predstavnika. Rumuni dva puta 2 predstavnika. Nemoj da ti bude tesko da proveris pre nego pocnes da lupetas.
1

123456789V

pre oko 2 godine

Za @Ali... Nikako mi nije jasno otkud ljudima koji ovako malo znaju i kratko pamte ovoliko samopouzdanja. Ako ništa drugo, da pratiš samo domaći fudbal, znao bi da je Partizan u sezoni 1999/00 igrao protiv Rijeke koja je bila drugi predstavnik uz tada još uvek Kroaciju.
a

abc

pre oko 2 godine

Nevezano za temu ali u vezi sa derbijem koji dolazi, Zvezda je protiv Proletera primila gol koji je jedna od vecih sramota od kako pratim fudbal, igrači Proletera su izmenili tri pasa o opasnoj zoni i apsolutno bez markacije, bez pokrivanja bilo prostora ili igrača. Nedopustiva kur*obolja koja se ponavlja iz utakmice u utakmicu, s'tim, što se to najbolje vidi kada primimo gol, isto se dogodilo u zadnjem derbiju, neverovatan pad koncentracije, neverovatno mlake reakcije dvojice igrača, komotnost koja se u mlađim uzrastima kažnjava povlacenjem za uši. To treba ponavljati u svakoj mogucoj situaciji, neverovatno je da se to ne može ispraviti.
R

Realno!!

pre oko 2 godine

Koliko god subjektivno gledali,polazim od sebe, partizan bolje igra ove sezone.Imaju bolji sistem u klubu, bolje rade, njihovi igraci maksimalno ginu za klub i 99% njih su velike grobarcine. Skoro svaki gol daju iz akcije i na moju zalost bolje igraju od Zvezde. Što se nas tice bolji individualni kvalitet, ali manje zelje,pocev od Ivanica, Kataija, Pavkova,iako su to najbolji igraci. Mucenje kod gola, vecinom na silu i srecu. Na moju zalost izgleda da stanojevic vise zna od dekija. Derbi za vikend sve sem fudbala,zivi bili pa videli.
N

Nista neobicno

pre oko 2 godine

Ja se spremam na put i gledanje derbija. Od fudbala malo sta ocekujem ali vjerujem da ce emotivni naboj na tribinama biti jak. I kao i uvijek vjerujem u nasu pobjedu.
R

RealNo1

pre oko 2 godine

Zanimljivo da Rikardo ove sezone protiv jacih protivnika nije uspjeo da postigne gol. Da li je zbog najmjestanja utakmica ove sezone u ligi iki je bas toliko los pa namjestanjem utakmica moze da se pokaze.
S

Srdjan88

pre oko 2 godine

U Evropi Rikaedo 12 utakmica 4 gola, Katai 10 utakmica 6 golova. Pametnom dovoljno.
a

argh

pre oko 2 godine

Voleli bi vi da je Rikardo igrao LE, mada ga se nešto ne sećam ni iz LK.
S

Soren

pre oko 2 godine

Gomes ne igra Ligu Evrope, već Ligu Konferencija
s

samo Dinamo

pre oko 2 godine

Livaja je stvarno dobar napadač, al ovo što se radi u zadnje vrijeme u Hr ligi nije normalno: čitavo vodstvo lige sa sucima guraju Hajduk kako bi preskočili Dinamo, tako imamo situaciju da je u četiri kola od početka proljetnog dijela prvenstva Hajduku svirano 6 penala, u isto vrijeme Dinamu se VAR provjerom poništavaju regularni golovi i dijeli im se hrpe žutih i crvenih kartona. Ponavljam u četiri utakmice 6 penala! naravno Livaja se tu omastio sa 6 golova i eto tako se dolazi do rekorda
G

Gost23

pre oko 2 godine

Navikni se rodjače... U Srbiju je do pre 6-7 godina Partizan guran besramno, liga nam bila ispod 20-og mesta, a oni uzeli nekoliko titula bez prekida. Onda je Zvezda, kad su ovi videli da preteruju, uzela titulu, pa se malo menjali jedni i drugi, a sad Zvezda osvaja titule u nizu, što je uglavnom zbog kvaliteta, ali bogami i podrške vlasti, pošto niko Zvezdu ne dira zbog dugova koje ima. Hvala Bogu, Zvezda je to lepo iskoristila, donela koeficijente Srbiji, pa nam liga za onu tamo sezonu daje direktnog učesnika LS. Oću ti reći, bolje je da se menjaju prvaci, jer tako barem dva tima u Ligi povećaju kvalitet, a što donosi rezultate u Evropi. Vama Hajduk ispada od Tobola, ostali da ne govorim, pa će verovatno ako Hajduk bude prvak, doneti vam još jedan klub sposoban za Evropu. Gledaj dugoročno!
G

Gost11111

pre oko 2 godine

Ne lupaj gluposti... Svaki penal za hajduk je 100 puta provjeravan..tek sada se vidi koliko je god hajduk pokraden
G

Gost12345

pre oko 2 godine

Jedina razlika je sto Livaju ne pustaju da sutira kao sto pustaju Rikarda.
R

Rodman1986

pre oko 2 godine

Livaja šutirao 6 penala u zadnjih par utakmica. Ako ne gledaš HNL, bar pročitaj ovaj tekst. Nije teško, slovo po slovo bar.
K

KVALITET

pre oko 2 godine

Zbog čega se u Srbiji ne bi napravila liga s 12 ekipa?
m

moooooooozz

pre oko 2 godine

Uf zamislite tek da Ricardo igra ligu konf.🔥🔥🔥🔥🔥
N

Nenad1246

pre oko 2 godine

Sto Rikardo nije registrovan za Evropu?
T

Teodul

pre oko 2 godine

U nedelju ce da Vam pokaze!
S

Sale Kg

pre oko 2 godine

@Teodul Pokazao je na prošlom derbiju, a da, nije, nije ga ni igrao.
G

Gostilinjo

pre oko 2 godine

Zvezda ili Partizan ako i malo imaju mozga odmah dovesti Barisica iz Kopra pratim slovensku ligu dobar igrac za male pare
M

Mitar Mrkela lično

pre oko 2 godine

Zahvaljujem,upisan je u tefter!