Komentari na vest

"Zlatni dečko" ostaje u Arsenalu

g

gost....

pre oko 1 godinu

Daje bilo intersovanja drugi klubova za njega otiso bi igrac neka sredina ni dobar ni los arsenal kad ove sezone nije nist uradio treba njima jos mnogo da bi kup osvojili a tek nest vise.
t

tobdzija iz Knjazevca

pre oko 1 godinu

Tolko je osrednji da ima dabl dabl u ligi po 15 golova i isto toliko asistencija. Na krilu ne mogu da ga zadrze pa moraju po dva igraca da ga udvajaju i stalno decka biju a sudije nista ne sviraju. Za ove godine sto ima decko je medju top 3 krila na svetu .
M

MUFC 23MJ

pre oko 1 godinu

I ako nisam navijac Arsenala pohvala stvarno za sve sto je uradio Arsenal i kako stvari stoje ,a to produzavanje ugovora Sake govori nastavice se u pozitivnom smeru . Ako se obistine pisanja medija i Arsenal dovede Rajsa,pa ako pored toga bude imao novca i za Kaiseda ,taj dvojac bi savrseno cuvao ledja Odegaru ili Edegaru kako ga ko vec izgovara i mislim da bi Arsenal jos vise iskoracio nego ove sezone ,tacnije mislim da bi onda mogao stvarno do titule ,naravno da svi budu zdravi veci deo prvenstva
V

Videćemo...

pre oko 1 godinu

Videćemo da li je to izvodljivo za Rajsa, jer Sitiju treba jedan takav. Na nekim sajtovima pominju da je i Siti uključen u trku za njega. Ne može Rodri u nedogled sam da igra na ovakvom nivou, a Filips očigledno nije taj nivo (ili makar u prvoj sezoni, videćemo šta će biti dalje.)
r

realan_lik

pre oko 1 godinu

Nakon izgubljene bitke za titulu, najveci uspeh ove sezone je zadrzavanje ovih mladih momaka koji kidaju, a ne ponasaju se kao da su zvezde! Samo da se nastavi ovako sa vodjenjem kluba, rezultati i titule ce doci sigurno, nista ne dolazi preko noci! Realno na pocetku sezone niko od Arsenala nije ocekivao ovakvu sezonu, nego se svi nadali povratku u top4 i igranju lige sampiona... Jeste gorak ukus sada kada su vec dugo bili na prvom mestu da nisu osvojili tu titulu, ali ogroman rast celog tima kao i Artete na mestu trenera je nemoguce ne pohvaliti... Cestitke klincima za dobru i uzbudljivu sezonu, sad da se pojacate na par kriticnih pozicija, da bude jaca i klupa, pa da vas vidimo sledece godine od cega ste satkani... Sportski pozdrav!
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre oko 1 godinu

Konacno da se Arsenal uozbiljio kao klub. Nema vise kao ranijih godina da najbolji igraci odlaze za male pare. Jos Salibu da potpisu sa novim ugovorom i da se pojacaju sa 2,3 dobra igraca (Rice se pominje) i da opet prave sledece sezone probleme Sitiju i ponove sezonu .
G

Gunner019

pre oko 1 godinu

Pozdrav za Knjaževac, od gunner-a iz Zaječara!