Komentari na vest

Zmajevi vodili sat vremena, autogol spasao Radnik

c

cipar

pre 5 meseci

Ja ne znam ko ovo može da gleda, pre bih gledao 2 sata kroz prozor kako pada kiša. Ovo ne gleda ni uža porodica fudbalera dva tima..
A

Astoria

pre 5 meseci

Ne znam za druge, ali uvek doživim transfer blama kada gledam meč Super Lige Srbije koji se igra u Surdulici. Njihov teren ne da je loš, već je kriminalan. Više zemlje nego travnate podloge. Ovo nije nivo čak ni za PLS. Na samom snimku meča koji sam odgledao teren je izgledao očajno, kako li je tek utisak uživo ne smem ni da pomislim... Sam stadion kao da je teleportovan iz vremena SFRJ. Dekretom bi se morao zabraniti, postoji ogroman rizik od povrede igrača. Definitivno fudbal ne bi smeo da se igra u decembru! Voždovac je zaslužio da pobedi po prikazanoj igri, imao je stativu i prečku, situacije 1 na 1 nisu iskoristili Burmaz, Vaščuk i Antonijević. U osnovi, dinamičan i otvoren meč, nijedom timu nerešeno nije mnogo značilo. Radnik sa ovakvom igrom zreo za selidbu u niži rang, što verujem i da će se desiti.
D

Drugi su isti

pre 5 meseci

Loš teren, hladni decembarski dan, mali broj svedoka na tribinama, klubovi bez navijača... Depresijom koju je sliak emitovala s ovog susreta... Ovo je bio pravi srpski fudbalski klasik. Neka nikada ne prestane čar ove lige.