Znate kako je hladan špricer? Takav sam bio na poluvremenu

Vreme čitanja: 2min | sub. 27.03.21. | 23:07

"Jesam zadovoljan, ali nisam prezadovoljan. Zaista sam očekivao pobedu"...

Nismo navikli na ovakvu Srbiju. Ili bolje reći, zaboravili smo kako bi trebalo da igra nacionalni tim. Fajterski, do samog kraja, s puno žara. I punog srca. I na tome u dobroj meri treba da zahvalimo Draganu Stojkoviću Piksiju.

Iz svake izjave legendarnog asa izbija optimizam koji se širi kao požar u našem taboru. Tako je bilo pred Irsku. Tako je bilo posle Irske. Tako je bilo pre i evo posle utakmice sa Portugalcima...

Izabrane vesti

"Vrlo interesantna utakmica. Takmičarska. Njima je pripalo prvo poluvreme, nama drugo. S tim što je nama bilo teže jer smo morali da jurimo 0:2", kazao je Piksi posle utakmice.

"Momci su pokazali htabru igru, nisu se predavali. Reako sam toliko puta da u našem rečniku neće postojati reč predaja i odustajanje".

Srpski selektor potom je opisao kako je izgledala pauza, šta je govorio u svlačionici...

"Ništa posebno. Bio sam potpuno miran. Znate kako je hladan špricer? E takav sam ja bio na poluvremenu. Rekao sam im da se vraćamo u utakmicu i ne samo da možemo da izbegnemo poraz, nego da možemo i da ih pobedimo. Ovih 2:2 nas hrabri. Nemojte da zaboravite da govorimo o jednoj od najboljih ekipa na svetu. Oni su prvaci Evrope".

Naravno, svestan je Stojković da je bilo i dosta propusta...

"Moramo puno još da radimo da bismo mogli da igramo protiv ovakvih timova. Ima mnogo toga da se ispravi. Greške su sastavni deo igre. Na nama je da ih smanjimo na minimum. Šteta je što večeras nije bilo publike, uživali bi".

Na kraju, Piksi je zadovoljan ili ne?

"Jesam zadovoljan, ali nisam prezadovoljan. Zaista sam očekivao pobedu".


tagovi

Dragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara