Komentari na vest

Znate kako je hladan špricer? Takav sam bio na poluvremenu

G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Objektivno, imali smo vise srece nego pameti. E, tako bih ja opisao ovaj remi. A najzalosnije je to sto nam se neke stvari ponavljaju non-stop pa nije vazno ko je selektor – igramo dobro 10-20 minuta i onog momenta kad bi svaka druga normalna reprezentacija jos samo dodala gas (poslije onog Kosticevog gola, ako neko ne razumije o cemu pricam), mi ga spustamo i onda naravno rizikujemo da izgubimo utakmicu. Ajd sto Portugal nije igrao zadnjih 10-20 minuta – oni su ipak igrali u gostima i njima je i nerjesen rezultat i dalje ok rezultat – al sto smo mi stali? Sreca samo sto su sudije napravile onu kardinalnu gresku u zadnjem minutu utakmice, inace bi to bio poraz ko kuci i nebi za to imali nikoga da krivimo nego samo sebe jer smo tih zadnjih 10-20 minuta utakmice odigrali kao zadnji klosari koji su presrecni sto ce izvuci bod umjesto da idu na pobjedu. Ok je ovaj bod, ne kazem da nije, ali kad imas momentum, onda imas momentum i ides na pobjedu, a ne radis ovo sto smo mi uradili. U principu, dzaba Piksi, dzaba bilo ko – kad imas gubitnicki mentalitet, imas gubitnicki mentalitet i to je to. Nazalost.
B

Bar Kohba

pre oko 3 godine

Red je bio posle Krstana mutavog i Tumbe bumbe da dobijemo i krštenog selektora. Sam nadimak Piksi daje nadu želju da se nešto napravi. Porazom Iraca od Luksemburga imamo baraž siguran, ali zašto ne napasti i prvo mesto, sa još jednim nerešenim tamo i svim pobedama to je realnost.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

-Sveukupno gledano rezultat je realan i Srbija je zaslužila bod - Portugal je bolja reprezentacija od naše, zaista na svakom mestu imaju vrhunske igrače, tehnički su možda najobučeniji i najsuperiorniji u Evropi. - Najveće razočarenje u našem timu je Dmitrović, zaista je bio očajan. Njemu uz rame je bio Gudelj, mislio sam da je to malo bolji igrač,,, - Razočarenje je i Sergej, mislio sam da je on igrač koji pravi razliku na terenu, igrač koji podiže samopouzdnje ostalima, ali sad mi je jasno zašto kod Muslina nije igrao. - Mislim da bi Grujić bio mnogo korisniji od Sergeja, a Račić od Gudelja. - U svakom slučaju čestitka selektoru za pristup, za hrabrost, i očekujem da svaku narednu utakmicu igramo sve bolje. - Siguran sam da bi uvođenjem Kataia, Tadić bio znatno rasterećeniji, i da bi na sredini bili mnogo sigurniji i u samom napadu mnogo opasniji.
N

Nemus434

pre oko 3 godine

Sergej je bio više nego dobar. Pogledaj malo bolje to on treba da igra. Kao što je nasuprot bio onaj Bruno Fernandez. Ja neznam šta više da očekuješ od njega a preko puta zverine da se tako izrazim.
s

serMudro

pre oko 3 godine

Pa zar nije in zverina od 200m... Za tu vrednost mršavo je to !
м

мито

pre oko 3 godine

Браво Пикси, храбар састав и већина би се определила за ових 11. Из ове јаке утакмице се види ипак ко би требао да добије предност на одређеним позицијама(пре свега Рајковић на голу). Такође, Грујић мора да игра тј бар с улази са клупе уместо Максимовића који једноставно нема квалитет тренутно за 18.Миленковић црвени, Гудеља на штопера а Грују у везу са Смс-ом. Није ми се свидело само данас измена Ристић за Костића који има снаге за 2 утакмице плус одиграо одлично и дао гол. Радоња играч утакмице и будући џокер са клупе!
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Svidja mi se optimizam i sve sto zele da postignu ovakvim stavom. Ali fer je i reci da smo imali srece sto njihov gol nije priznat , da su nama ovo sudije uradile svi bi pricali o tome. Ali ne pamtim kad nas je Bog pogledao ovako da imamo srece i neka jer su nas ukopale sudije milion puta. I jos jednom , sve cestitke Mitru i neka ih postize jos mnogo, mnogo , a mi da brojimo i uzivamo.
G

Grga Cvarak

pre oko 3 godine

Da je nama ovo uradjeno, nebi ostao ziv od komentara kako je to uradjeno namjerno. A razlog zasto? Pa, naravno, zato sto nas cijeli svijet mrzi. To je nasa logika. Valjda ce se neko sjetiti i ove situacije kad se u buducnosti strane malo zamjene, pa nas neko osteti.
G

Gost 5

pre oko 3 godine

Mi nemamo golmana... A to je skoro pola tima i da odbrana bude sigurna... Ovako nam se ne pise dobro
L

Lazaros

pre oko 3 godine

Imamo Rajka
d

djapetooo

pre oko 3 godine

Zeznuo se Pixi prvo, krenuo preofanzivno. Medjutim nije bio kompleksaš, na poluvremenu menjao spica za ofanzivnog Radonjića i dobio rezultat. Imali su srece prvo oni da ne prime treći, a na kraju i mi da sudija ne vidi gol. Za mene, Pixi je legenda, fudbalska. Ima tu karakternu crtu koju nema svako- rođeni je lider :) Nadam se da ga neće oterati posle prvog poluneuspeha, kao Antaru.
J

Joksaaa

pre oko 3 godine

Sledeci put stavi Rajkovica, da i mi malo oladimo.
R

Realno...

pre oko 3 godine

Ovaj čovek nije realan koliko zna fudbal, i psihologiju...protiv prvaka Evrope na 0:2 onakva igra...prosto izgledalo kao san!!!
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Bravo Piksi. Tako se igra hrabro. Sa dva špica na dosta jače od sebe. Ovo treba da vide svi treneri iz ping pong lige, I Deki i Stanoje za evropu. Dosta je bilo kukavičkog fudbala, na gol manje. Uvek hrabro, uvek prsa u prsa, uvek na gol više. Pa neka se izgubi, ali si izgubio muški, a ne da izgubiš kao CAVA.

07.08.16

pre oko 3 godine

Neko je Piksi,a neko je Tumba.
l

lafarge

pre oko 3 godine

svaka ti cast piksi, bas imas zivce skandinavca... ja bi ih pocepao na poluvremenu...
O

Orao

pre oko 3 godine

Bravo Piksi igramo napokon napadački fudbal.. Ali to i prouzrokuje greške, ali nesme u odbrani.. Inače sam ocekivao nerešeni rezultat.. Samo da nastavimo ofanzivno i da zamenimo golmana.. Preplašen je..
d

d.g.

pre oko 3 godine

Odbrana je ozbiljan problem. Irska ko zna kad nije nekome dala dva gola.
G

Gostic

pre oko 3 godine

E sad vec jedes pite mnogo
d

d.g.

pre oko 3 godine

Mogao si bar da gledaš utakmicu.

Aha

pre oko 3 godine

Izgleda da smo dobili trenera posle Muslina koji ce imati rezultate.
j

joj

pre oko 3 godine

volim bre ovaj optimizam!