Komentari na vest

Zoran Popović: Celu karijeru nosim broj jedan, zato što sam uvek želeo da budem prvi golman

N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA...

pre preko 2 godine

Ljudi podrzite Gospodina Terzića i Gospodina Mrkelu. GDE SMO BILI PRE TERZIĆA, A GDE SMO SADA. Grobari koji se predstavljaju kao Zvezdaši su provaljeni. Smeta im Terzić što nas vodi u uspehe. Gospodin Terzić je stabilizovao klub, vratio dugove, i doveo mnogo vrhunskih igrača. Najbolja uprava u istoriji Zvezde. Samo napred Terza, U INAT DUŠMANIMA.

Boka123

pre preko 2 godine

vratio dugove hahahah
A

Al ga nahvali

pre preko 2 godine

@NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKADA. KONSTANTINE ti li si???
D

Don Vito Corleone

pre preko 2 godine

Vi što pljujete po Borjanu, i sada ga omalovažavate, treba da vas bude sramota. Mnogo toga dobrog je dao Zvezdi. Istina je da ove sezone brani lošije nego predhodnih godina. Meni je žao Popovića, jer mu se ne zna situacija u klubu. Dečko treba da vidi sa klubom da li će u skorije vreme biti prvi golman ili neće. Ako neće, bolje je za njega da ode i da brani negde, a može da nadje dobar klub jer je vrhunski golman. Možda bi najbolje bilo kada bi Borjan našao neki klub kod Arapa, da uzme dobre pare, a Popović da bude prvi golman. Opet bi imali dobrog golmana, a tu je i Gordić kao rezerva.
D

DS1989

pre preko 2 godine

A gde si ti to procitao da neko "pljuje" Borjana,to je glupost,niko to nije ni pomenuo,vec da je Pop sad trenutno duplo bolji i sigurniji golman za prvi tim Zvezde! Borjanu hvala do neba,ali istekao mu je rok trajanje,isto kao i Boaciju i Benu,i zato je vreme da se polako spremaju za penziju,to je cinjenica!
G

Gost e

pre preko 2 godine

Niko nema boljeg rezeevnog golmana,ali realno on je trenutno bolji golman od Borjana,steta sto ne dobija vise sansi da brani.
P

Pop prvi golman

pre preko 2 godine

NEKA SE BUNI KO GOD HOCE ZBOG OVOGA,ALI POP JE SAD TRENUTNO ZA 5 KLASA BOLJI I SIGURNIJI GOLMAN OD BORJANA,TO MOZE SVAKO DA VIDI!