Komentari na vest

Žoržinjo bi glasao za Žoržinja... Ili, ipak, za De Brujnea

1

1244

pre preko 2 godine

Пуж чија игра нема ни трунке лепоте,талента,ризика...све првом до себе
S

Svaka cast

pre preko 2 godine

Zorzinju, dobar je igrac nema tu price, ali daj da se ne lazemo, upitno dal je u Celziju najbolji veznjak, a ne da je najbolji igrac na svetu ko sto kaze sam za sebe. Ponavljam, kapa dole za LS i evropsko, to su strasni uspesi, ali igracki mislim da nikako ne sme osvojiti tu nagradu, pogotovo kad uporedimo igrace koji osvajaju. Pa ne moze da se uporedi s Modricem REALNO, a da ne pricamo tu o Mesiju, pomenutim DeBrujneom, Mbapeom i ostalima.

Edgar Gudjonsen

pre preko 2 godine

Slazem se, ali na osnovu cega De Brujne? On nije nista uradio ove god, mislim da ove god nije niko bas veliki favorit, realno bi bilo Leva zbog prosle god, ostalo bas ne znam, mozda i bude Zorzinjo, pa da se vrati nagrada timskom uspjeku, ali je opet nagrada za najbolje, ni sam ne znam
q

qwertyuiop

pre preko 2 godine

@Svaka Cast Znaci igrac koji osvoji LS i igra finale Svetskog prvenstva zasluzuje Zlatnu loptu,a Igrac koji osvoji Lš i osvoji Evropsko prvenstvo on onda ne zasluzuje ? Bravo vidi se kakvu logiku imas i ako je jedan Modric dobio zlatnu loptu onda Jorginjo zasluzuje sigurno zlatnu loptu.
j

jedan gost

pre preko 2 godine

Modrić je te godine bio puno bitniji i klubu i reprezentaciji u odnosu na žoržinja ove godine
E

El Guaje

pre preko 2 godine

@qwertyuiop Sto onda onomad ne osvoji zlatnu loptu Varan umesto Modrica
G

Gindogan93

pre preko 2 godine

Kapa dole za LS i EP, ali mora da se ispravi nepravda od prosle godine. LEWANGOOOLSKI!