Foto: ©Reuters
Foto: ©Reuters

Žoržinjov agent otkrio: Želja mu je da se vrati u Italiju, ne znam da li je Milan i dalje zainteresovan

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.03.22. | 17:15

"Kako stvari trenutno stoje, mogao bi da igra za četiri ili pet klubova", istakao je Žoao Santos

Agent fudbalera Čelsija Žoržinja, Žoao Santos, govorio je još jednom o budućnosti svog klijenta. Prethodne nedelje Santos je istakao kako je svestan Juventusovog interesovanja za Žoržinja, a ovog puta priznao je kako je 30-godišnjem vezisti želja da se vrati u Italiju.

U Juventusu žele da iskoriste Žoržinjovu situaciju kako bi rešili pitanje kreativnog veziste. Štaviše, italijanski mediji navode da je Stara dama već pripremila četvorogodišnji ugovor vredan 6.500.000 evra po sezoni za reprezentativca Italije.

Izabrane vesti

"Njegov san je da igra u Seriji A, srce mu je ostalo ovde. Kako stvari trenutno stoje, mogao bi da igra za četiri ili pet klubova – Milan, Inter, Juventus, Romu i Napoli", rekao je Santos za Tutomerkato.

Brazilski menadžer otkriva da je jedan italijanski klub u prošlosti već pokazivao interesovanje za njegovog klijenta.

"Mnogo klubova je zainteresovano za njega. U prošlosti sam pregovarao sa Pari Sen Žermenom, Barselonom i sa Rikardom Masarom iz Milana. Ipak, ne znam da li su Rosoneri i dalje zainteresovani."

Ipak, Žoržinjova budućnost biće pod znakom pitanja sve dok na snazi budu sankcije pod kojima se nalazi Čelsi, a koje uključuju zabranu dovođenja i prodaju igrača.

"Činjenica je da trenutno ništa ne može biti učinjeno, jer Čelsiju nije dozvoljeno da prodaje i kupuje igrače, produžava ugovore sa njima. Žoržinjo ima ugovor sa Čelsijem do juna 2023 godine, nakon Svetskog prvenstva ćemo videti oko produžetka ugovora", zaključio je Santos.


tagovi

Žoržinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara