Rišarlison (©Reuters)
Rišarlison (©Reuters)

Zov Lige šampiona: Pevci gaze i bez Rišarlisona, a Brazilac se vraća za jači Totenhem

Vreme čitanja: 2min | sub. 16.03.24. | 10:42

Premijer liga: Mali gradski derbi danas (18.30) na Krejven Kotidžu – Fulam čeka kandidata za evroelitu

Premijer liga bi mogla da dobije i peto mesto u Ligi šampiona. Na toj poziciji je sada Totenhem koji igra odlično ove sezone pod komandom Grka sa australijskim pasošem Angelosom Postekogluom.

Pevci su vezali dva trijumfa, dobili su Kristal Palas sa 3:1 i direktnog rivalu za Ligu šampiona, četvrtoplasiranu Aston Vilu u Birmingemu sa čak 4:0 i najavili da ulaze u top formu pred poslednjih 10 kola šampionata. Korejac Son je dao po gol na prethodna dva meča, stigao je do 14 pogoadaka u prvenstvu, ali je i dalje daleko od najbolje sezone u karijri 2022/2023 kada je 23 puta zatresao mreže rivala.

Izabrane vesti

Totenhem želi nastavak pobedničke serije. Gostuje komšijama Fulamu danas (18.30) na Krejven Kotidžu. Domaćin je solidan ove sezone, ne mora da brine oko ostanka u ligi, ali daleko od nečeg više, od borbe za Evropu.

18.30: (3,50) Fulam (3,60)Totenhem (2,05)

Utakmica je bitnija gostima. Pevci su bez poraza na tri poslednja gostovanja. Postekoglu je ostao bez defanzivca Mikija van den Vena koji se povedio pre šest dana u Birmingemu. Holanđanin neće igrati protiv Fulama, ali bi mogao uskoro da se vrati na teren. Na njegovo mesto stiže Rumun Radu Dragušin koji će imati debi u prvoj postavi u belom dresu londonskog kluba. Od ranije su van stroja Rajan Sesinjon i Izraelac Manor Solomon.

RIŠARLISON DAJE GOL FULAMU - KVOTA U MOZZARTU JE 2,60.

Dobra vest za tim iz britanske prestonice je da se u konkurenciju za tim vraća Brazilac Rišarlison koji je propustio dva poslednja duela, ali i bez njega je Totenhem lako pobedio Kristal Palas i Aston Vilu. Pre povrede repezentativac Brazila je bio u odličnoj formi, dao je dva pogotka bivšem klubu Evertonu, a zatresao je i mrežu i Brentforda, već je stigao do 10 golova, za razliku od mizernog jednog pogotka prošle sezone.

SON DAJE GOL FULAMU - KVOTA U MOZZARTU JE 2,30.

Konačno će Fulam moći da računa na Meksikanca Raula Himeneza koga nije bilo na terenu od januara zbog povrede tetive. Nije se proslavio napadač posle dolaska iz Vulverhemptona. Došao je kao zamena za Aleksandra Mitrovića, ali samo pet golova u sezoni.

16.00: (2,80) Luton (3,40) Notingem Forest (2,50)

U prvom delu šampionata, Totenhem je pred svojim navijačima pobedio Fulam sa 2:0 pogocima Sona i Džejmsa Medisona. Protekle sezone Pevci su savladali gradskog rivala na Krejven Kotidžu sa 1:0 pogotkom Harija Kejna, sada napadača nemačkog šampiona Bajerna.

PREMIJER LIGA – 29. KOLO

Subota

16.00: (3,30) Barnli (3,40) Brentford (2,20)

16.00: (2,80) Luton (3,40) Notingem Forest (2,50)

18.30: (3,50) Fulam (3,60)Totenhem (2,05)

Nedelja

15.00: (2,70) Vest Hem (3,40) Aston Vila (2,60)

***kvote su podložne promenama

ODLOŽENO

Arsenal – Čelsi

Kristal Palas – Njukasl

Mančester Junajted – Šefild Junated

Vulverhempton – Bornmut

Everton – Liverpul

Brajton – Mančester Siti



tagovi

Premijer ligaFulamTotenhemRišarlisonAngelos Postekoglu

Obaveštavaj me

Totenhem

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara