Žreb za četvrtfinale i polufinale Lige Evrope: Moguć engleski derbi i okršaj dva Španca, nema autsajdera, apetiti su svima porasli

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.03.21. | 23:30

Dinamo, Slavija i Granada jasno pokazali da apsolutno sa svakim mogu da se nose u ovom takmičenju i sigurno će vrlo ambiciozno dočekati četvrtfinalne okršaje

Sutra će od 13 časova u švajcarskom Nionu biti održan žreb za četvrtfinale Lige Evrope, a u istom trenutku će biti i poznati i potencijalni parovi polufinala drugog po kvalitetu klupskog takmičenja na Starom kontinentu.

U četvrtfinalu imamo mogućnost ozbiljnog engleskog derbija, ukoliko kuglice upare Arsenal i Mančester junajted, a u opticaju je i španski okršaj između Viljareala i Granade. Engleska i Španija su ujedno jedine dve zemlje sa po dva predstavnika u samoj završnici takmičenja, a tu su još i italijanska Roma i holandski gigant Ajaks, zatim senzacija osmine finala Dinamo iz Zagreba, kao i sjajna Slavija iz Praga. Ono što je najvažnije, nema nosilaca i žreb će biti potpuno otvoren.

Izabrane vesti

Ukoliko ne bude engleskog derbija u četvrtfinalu, najzanimljiviji bi mogli da budu okršaji engleskih timova sa Romom ili Ajaksom. Ipak, nakon osmine finala svima su apetiti porasli, pa se može reći da nema ozbiljnog autsajdera u četvrtfinalu, pošto su Dinamo, Slavija i Granada jasno pokazali da apsolutno sa svakim mogu da se nose u ovom takmičenju i sigurno će vrlo ambiciozno dočekati četvrtfinale.

Prve četvrtfinalne utakmice igraju se 8. aprila, a revanši sedam dana kasnije. Kada je u pitanju polufinale, prvi meč će biti igran 29. aprila, a revanš 6. maja. Veliko finale zakazano je za 26. maj u poljskom Gdanjsku.


Obaveštavaj me

Roma
Man. Junajted
Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara