ŽREB ZA KUP SRBIJE: Laganica za Zvezdu, Partizan čeka Voždovac, Voša u Subotici

Vreme čitanja: 1min | pet. 29.01.21. | 13:19

Mečevi na programu 10. marta

Moglo je da dođe do večitog derbija, ili reprize prošlogodišnjeg finala čiji akteri su bili Partizan i Vojvodina. Ali u četvrtfinalu Kupa Srbije neće biti istinskog derbija, odlučeno je žrebom na Terazijama 35.

Nekadašnji legendarni vezista Crvene zvezde i reprezentacije Srbije Stanislav Karasi obradovao je večite rivale. Crveno i crno-beli imaće zicer situaciju da se plasiraju u narednu rundu, pošto će biti domaćini. Zvezda, koja čeka pehar kupa devet godina, imala je idealan žreb. Igraće protiv prvoligaša IMT-a u Ljutice Bogdana, jedinog tima iz nižeg ranga koji se probi u društvo osam najboljih ekipa. Nešto teži posao čeka izabranike Aleksandra Stanojevića. Oni će u Humskoj dočekati ekipu Voždovca.

Izabrane vesti

Vojvodina i Nenad Lalatović imaće vrlo nezgodan izazov ispred sebe. Oni će u derbiju severa Srbije igrati protiv Spartaka. Duel će se igrati u Subotici, i može da predstavlja kosku za aktuelnog osvajača kupa.

Favorit će biti i TSC. Tim Mladena Krstajiće će ugostiti ekipu Radnika, tim koji pod komandom Slavoljuba Đorđevića igra odlično i verovatno mašta o istorijskom uspehu.

Termin četvrtfinalnih mečeva je 10. mart, polufinale je na programu 21. aprila, a finalni duel 25. maja.

 PAROVI ČETVRTFINALA KUPA – 10.mart

TSC – Radnik

Crvena zvezda – IMT

Partizan – Voždovac

Spartak - Vojvodina


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara