Žreb za Ligu Evrope: Dinamo ide na Špance, derbi Ajaks - Roma

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 13:01

Izvučeni parovi četvrtfinala

Posle Lige šampiona, žrebom u Nionu su određeni i parovi četvrtfinala Lige Evrope. Kao i projektovani parovi polufinala.

Prvi favorit takmičenja Mančester Junajted je dobro prošao i izvukao Granadu iako se Španci ne smeju potceniti zbog svega što su uradili u dosadašnjem delu takmičenja. Pobednik tog dvomeča ide na boljeg iz duela između Ajaksa i Rome što je po zvučnosti i tradiciji derbi četvrtfinala. Ajaks se nalazi pred duplom krunom u Holandiji i sve snage će usmeriti na osvajanje Lige Evrope čije finale je igrao pre četiri godine protiv Mančester Junajteda. Možda sada Kopljanici dobiju šansu za osvetu u polufinalu...

Izabrane vesti

Ni drugi favorit Arsenal nije loše prošao. Izvukao je prašku Slaviju, a u polufinalu će ići na boljeg iz okršaja zagrebačkog Dinama i Viljareala. Slavija je ove sezone već pokazala da je 'otrov' za ostrvske ekipe pošto je eliminisala Lester i Glazgov Rendžerse. Ipak, Tobdžije su favoriti... Može se reći i da je Dinamo solidno prošao jer je izbegao tri najveća favorita, pa i Romu. Mada, Viljareal je do sada igrao sjajno u Ligi Evrope i ima puno pravo da se nada plasmanu i u finale.

Parovi četvrtfinala Lige Evrope

Granada - Mančester Junajted

Arsenal - Slavija Prag

Ajaks - Roma

Dinamo Zagreb - Viljareal

Prvi mečevi četvrtfinala se igraju 8. aprila, a revanši sedam dana kasnije. Polufinalni dueli se igraju 29. aprila, a revanši 6. maja. Finale je planirano za 26. maj u poljskom Gdanjsku.

PAŽNJA! PAŽNJA!

Mozzart je spremio veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrovane igrače. Informišite se o detajima OVDE.


tagovi

Žreb za Ligu EvropeDinamo ZagrebSlavija Prag

Obaveštavaj me

Roma
Man. Junajted
Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara