Komentari na vest

ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Zvezda mora u Izrael ili Kazahstan

G

Gaga Z.P.

pre gotovo 3 godine

Puno uspeha svim našim klubovima u Evropi. Idemo za Srbiju i za dva kluba u kvalifikacijama za LŠ
D

Djole79

pre gotovo 3 godine

xexexxxex....uefa mafia
G

Gagi197

pre gotovo 3 godine

Definitivno najtezi par koji smo mogli da izvucemo,ali uz neke promene tipa promena trenera ili dolazak novog levog beka i spica mogao bi Makabi da se prodje...sto se tice UFK Partizan treba da pocnu sa spremanjem za domacu ligu na vreme,a ne da misle da mogu u Evropu i gube bodove na startu da ne bude posle pokrali nas.

commando

pre gotovo 3 godine

Dovesti igrače pojačanja na pripreme, posle nam i ne trebaju za linglong ligu. Znači pojačanja sad i odmah. Ako nema ništa sa Prijovićem za početak dovesti onog malog Kahfića centarfora iz omladinske lige da prođe zvezdine pripreme i odigra svaki pripremni meč bar po 30 minuta. Da bar imamo ako ništa bar rezervnog cetarfora za drugo kolo uz Pavkova pošto Krstivića ne pušta u napad a Falćineli verovatno neće ni biti otkupljen.
C

Cz

pre gotovo 3 godine

Vama k’o da je placeno da vrsite pritisak na svaki nas klub i strucne stabove svake godine u svakom kolu kvalifikacija. Ajde momci, sva 4 kluba, igrajte za taj grb i armiju navijaca, pa da svi igramo evropu. Srecno
G

Gost17

pre gotovo 3 godine

Ako ne mozemo ove izbaciti, sta cemo dalje..nisu papani..ali bolje, da vidimo jesmo li za LŠ..kao sto Terza kaze jer imamo najbolji tim poslednjh godina..a nemamo centarfora..Pavkov je brat..ali tanak za prvog spica..dajte 600.000 Prijovicu..dosta mu je..ili da jurimo nekog strengera..a sto se tice publike..bice je..pa na Ep se igra sa navijacima..Nba takodje..sto ne bi Mara bila sa 35.000 nas..samo hrabro..nadam se Kairatu..da im vratimo milo za drago
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

Kažnjeni smo jednu utakmicu bez publike kući,zbog onog debila iz lože što je vređao Ibrahimovića....
S

Srki987

pre gotovo 3 godine

Pavkov prvi špic da bude...
Б

Бибарс

pre gotovo 3 godine

Звезда може да изађе као победник само на два начина: или звезданаестерцима или склањалицом. Пошто тога нема у овом такмичењу, црвеним арбанасима се лоше пише.
I

Ivanic

pre gotovo 3 godine

Rece navijac kluba koji je dobio 19 sklanjalica za redom a onda naleteli na Zvezdu koja ih je tesetovala i vratila na fabricka podesavanja.
m

mrxx

pre gotovo 3 godine

Upravu si, sklonili se Sparta Prag, Krasnodar, Keln, Arsenal, Bate Borisov, Salcburg, Liverpul, Napoli, Kopenhagen, Jang Bojs, Olimpijakos, Gent, Slovan, Hofenhajm i Milan
B

Bananas

pre gotovo 3 godine

Svake godine ista priča kao plašimo se od Makabi Haife i Kairata, trenutno Izraelci jači od Kazakstanaca ali u suštini su tu negde, biće to tvrd dvomeč a mi lepo da to ispratimo i vidimo šta nas čeka. Lično bih više voleo Kairat, da im vratimo za ono tužno ispadanje. Šteta što neće biti publike ali svakako sa kim god da igramo moramo da damo dva-tri komada na Rajku.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Ko kaze da nece biti publike????? Bice pun stadion!!!!!!
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Teza stvar od protivnika je prazna Marakana za prvu utakmicu u kvalifikacijama LŠ!
I

Iks Tb

pre gotovo 3 godine

Grobari, češite se gdje vas svrbi.. To je prvo kolo kvalifikacija koje vi nećete proći.. A, za nas ne brinite, biće mušema na Rajku.. Tako ste govorili i za ABA ligu, pa sta bi? Vi ste toliko jadni da nemate sta komentarisati FKP, pa na nasim vijestima lijecite komplekse koje su vam nabili dvojica dr!!!!
C

Crvena zvezda 32

pre gotovo 3 godine

Haifa nezgodna kuci,prvaci Izraela..Najtezi zreb od svih mogucih
S

Srbiiiiii

pre gotovo 3 godine

mi smo k.... a ne Srbi, umesto da podržavamo jedni druge mi se nepodnosimo,nek komšiji crkne krava, stvarno smo postali stoka od ljudi
C

Coneeeee

pre gotovo 3 godine

Jedini Zvezdin adut su penali,videlo se u Ling Čong Lung ligi koliko su dominantniji u odnosu na druge timove tj. golmane koje se "trude" da pobegnu od lopte...Salim se naravno,Zvezdi se niko nikada nije sklanjao,tako moćnom vanzemaljskom projektu koji su jedva skupili iz drzave 60milke godišnje da bi na kraju ispali od Milana koji je jači malo od kisele vode...!Napred kairat,nek se ponovi 2015.
e

esex

pre gotovo 3 godine

vaznije od toga ko je protivnik jeste sta cemo uraditi u prelaznom roku i kako cemo se mi pripremiti.prijovic,radoja,levi bek..plus prodaja preplacenih a nepotrebnih..
C

Coan01

pre gotovo 3 godine

Dajte KAIRAT DA IH SILUJEMO U DVOMEČU ZA ONO OD PRE 7-8 GODINA
K

Kidi

pre gotovo 3 godine

Pa da, razlika je, oni kad budu igrali kod nas icice direktnom avionskom linijom, a mi kad budemo isli kod njih presedacemo na Islandu.
I

Ivica030

pre gotovo 3 godine

Ajmo sada neka bomba na marakani....vreme je :)

Никола Грубнић

pre gotovo 3 godine

O ne
H

Hannibal

pre gotovo 3 godine

Slazem se da su protivnici nezgodni, ali mislim da je ova Zvezda veliki favorit. Ako smo na tom nivou da se pribojavamo Makabi Haife i Kairata, onda treba odustati od evropskih takmicenja generalno! Prosle godine smo mogli izbaciti jedan AC Milan, pobedjivali Gent i igrali sjajno protiv vrlo neugodnog Hofenhajma...realno, sve sem prolaza protiv bilo kojeg od ova dva kluba bio bi fijasko, koji se, siguran sam, nece dogoditi! Zvezda igra sve bolje, tim je kvalitetan i uigran, tako da ocekujem prolaz u sledece kolo.
h

harhar

pre gotovo 3 godine

HAHAHHA ispadaju u prvom kolu AHAHAHAHAH
X

XD

pre gotovo 3 godine

Mi prvo kolo ni ne igramo.
s

sinak

pre gotovo 3 godine

da ti pojasnim...mozemo da izgubimo cetiri utakmice za redom i opet igramo konferenciju sa vama...a sta kazes smesno...
K

Komsija-mali

pre gotovo 3 godine

Sinak, da te ispravim, mi ako izgubimo 4 utakmice za redom igracemo Ligu konferencije iz koje ce Partizan ispasti do tada, dakle, ne mozemo da igramo sa njima nigde
d

dan zalosti

pre gotovo 3 godine

Kmeeee kmeeee kmeeee
R

Realno posmatrano

pre gotovo 3 godine

Bitno je samo da se igraju dve utakmice, da su se dvomeci igrali prosle sezone tesko da bi nas Omonija prosla.
p

penal za crvenu

pre gotovo 3 godine

Nikad tezi protivnici za crvenu ljubimicu,sampionku lako cemo ding dong lige,giganti Haifa i mocni Kairat
K

Karaburma 2-0 2-6

pre gotovo 3 godine

Ma gde je Planić, tu Terzić ne brine.
S

Sima Arauho

pre gotovo 3 godine

Ne pomaze Čeferin vise?!
s

sta reci...

pre gotovo 3 godine

koji ste vi licemeri...
D

DjulaMeshter

pre gotovo 3 godine

Jaoj kad je Gobelja opali i promasi stadion ima da započne novi konflikt sa Palestincima...
R

RedStar91

pre gotovo 3 godine

Dok ostali nasi klubovi u slucaju da budu eliminisani automatski ispadaju iz evropskih takmicenja, Zvezda kao sampion ima privilegiju da uvek ima sansu za popravni, takav je zreb. U sustini, Zvezda treba da bude bolja od jednog rivala za sigurnu grupnu fazu LK, bolja od dva rivala za sigurnu grupnu fazu LE i bolja od tri rivala za sigurnu grupnu fazu LS. Nadam se da ce biti bar LE, jer uci u LS je mnogo tesko. Ovako... 1. VARIJANTA: Ako Zvezda ispadne u 2.kolu kval. za LS, prebacuje se u 3.kolo kval. za LE. Ako prodje 3.kolo kval. za LE ide u plej of kval. za LE a ako ispadne u 3.kolu kval. za LE prebacuje se u plej of kval. za LK. 2. VARIJANTA: Ako Zvezda prodje 2.kolo kval. za LS, ide dalje u 3.kolo kval. za LS. Ako ispadne u 3.kolu kval. za LS, prebacuje se u plej of kval. za LE. Ako pobedi u plef ofu kval. za LE ulazi u grupnu fazu LE a ako izgubi u plej ofu kval. za LE ulazi direktno u grupnu fazu LK. 3. VARIJANTA: Ako Zvezda prodje 2.kolo kval. za LS, ide u 3.kolo kval. za LS. Ako prodje 3.kolo kval. za LS, ulazi u plej of kval. za LS. Ako pobedi u plej ofu kval. za LS bi ulazi u grupnu fazu LS a ako izgubi u plej ofu kval. za LS ulazi direktno u grupnu fazu LE.
O

Opet ce

pre gotovo 3 godine

biti "stradanja po kazahstanskim tundrama"
О

Озрен Солдатовић

pre gotovo 3 godine

А шта помињете дуго путовање у Казахстан , као да није иста даљина и њима до Београда ..

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Jako neugodan zreb i moguci protivnici. Ne sme se zaboraviti da smo pre par godina prodali Rajkovica za 3mil evra Izraelcima.Ovo je neki drugu Makabi,ali cim su prvaci,to dokazuje da dosta ulazu u tim. Kairat je neugodan,ali verujem da su laksi protivnik,kad su nas prosli put izbacili imali su srece da je Pavicevic na pocetku meca dobio crveni karton,ali su svakako bili tad kvalitetniji.Ipak smo mi od tad dosta napredovali,ali brine me sto je otisao onaj pomocnik Milojevic u Svedsku,Stankovic je nasa jedina slaba tacka,tj.trener. Ne verujem da mozeno ispasti,imamo izuzetno jak tim,samo jedan odlican napadac nedostaje za izuzetno jak tim,a za drugo kolo moze Pavkov biti prvi spic ili da igramo sa laznim napadacem poput Falka ili Bena,a za trece kolo bi morao ovaj novi igrac biti uigran.
С

Спарта

pre gotovo 3 godine

Гледао сам утакмицу са истока. Први гол даде чини ми се Гоку који је био метар у офсајду. Цио стадион види то, само помоћни судија не...
g

gost111

pre gotovo 3 godine

Sad ce imati srece jer ce kasapin stonoga dobiti crveni
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre gotovo 3 godine

Terziću, sramoto, SRAMOTO I BRUKO, Abolirani Džajiću, Ramzese Mijajiloviću: KAKO SE ZOVE "VIĐENI" GOST, VIP GOST IZ VIP LOŽE, VAŠ LIČNI PRIJATELJ !!!!!!!! KOJI JE VREĐAO IBRU KAO NAJVEĆI ULIČAR I PRIMITIVAC, I ZBOG KOGA SADA MI "NEUGLEDNI " ZVEZDAŠI NE MOŽEMO U REVANŠU DA SA TRBINA MARAKANE NAVIJAMO I PODRŽIMO ZVEZDU. MMMMMMMRŠŠ, MMMMMMMRŠŠ IZ ZVEZDE !!!!!!!!!
В

Вргањи из рупе

pre gotovo 3 godine

Сваки зреб је тежак за праве шaмпињоне.

Bojank91

pre gotovo 3 godine

Dvomeč je ovo i baš mora čudo da se desi da ne prođemo
C

Crv

pre gotovo 3 godine

Znaci nemojte laprdati i talasati bez veze veze ovde posto ima dva meca a tu izlazi pravi kvalitet klubova a mi smo realno jaci od ova dva kluba,a prosle godine je bio jedan mec pa se suparnik zabunkerise pa moze sve da se desi kao protiv slabije Omonije,,,,,
G

Gost1111

pre gotovo 3 godine

To vam je kraj musavci
p

pace

pre gotovo 3 godine

cigani sta je prpa ne plasite se imate vi vas cuveni tunel mozda pobegu pre utakmice😁😁😁
E

Erikson

pre gotovo 3 godine

Ni ne treba da budu laki protivnici nije to tamo neka konferencija
s

sendivar do kraja zivota

pre gotovo 3 godine

tu cete vidi igrati sledece sezone... veruj mi...
G

Gost44

pre gotovo 3 godine

kao ekipa sa ovakvom igracima, sa ciljem i ostalo, ne bi smela ni da pomisli da ce u ovom kolu imati bog zna kakvog protivnika. Scenario od prosle godine ne sme nikad da se ponovi, da nas izbaci ekipa (Omonia) koja se ni sama nije nadala prolasku. Kako da ocekujemo bilo kakav rezultat u grupi, ako ovakve ekipe ne meljemo sa bar dva gola razlike?

Stefan

pre gotovo 3 godine

Druže, da su se igrale dvije utakmice nikad nas Omonija ne bi prošla.
G

Gost2

pre gotovo 3 godine

Kiran prolazi 100% a onda sa nama ce biti bitka mada smo mi realno bolji tim I od jednih I od drugih resava to Katajko I Kanga bez brige
M

Mare CZBGD

pre gotovo 3 godine

Dok duh lebdi nad rupom i visi na zidu kancelarije dobrog i postenog Terze ja ne brinem.Bicemo sampioni u ping pong ligi.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Taman sam te pohvalio i ti ovako pogrešiš. Pa sam duh je rekao da lebdi nad lavorom ;) Kad već citiraš čoveka, citiraj kako treba, nemoj da menjaš.
M

Mare CZBGD

pre gotovo 3 godine

Dok duh lebdi nad rupom i visi na zidu kancelarije dobrog i postenog Terze ja ne brinem.Bicemo sampioni u ping pong ligi.
N

Nema sta

pre gotovo 3 godine

Jadan jadniji grobar...
M

Mare CZBGD

pre gotovo 3 godine

Dok duh lebdi nad rupom i visi na zidu kancelarije dobrog i postenog Terze ja ne brinem.Bicemo sampioni u ping pong ligi.
C

Crv

pre gotovo 3 godine

I ti si mi neki famozni navijac Cz idi kod svojih gde veliki mrmot placa stvarno kes a ne ovde gde vam se prividjaju drzavni milioni samo sto on navija za nas klub a to mu je izgleda jedini greh,i naravno da slucajno ne zaboravim sto je oterao crno bele zute lopurde bez kojih je tvoja sekta jedna velika nula,,,,
B

Bice

pre gotovo 3 godine

borbe sa ovima

Bojan Ilic

pre gotovo 3 godine

Leta 2015. godine Kairat je dvostrukom pobedom izbacio crveno-bele iz kvalifikacija za Ligu Evrope (2:0, 2:1). Međutim, od tada je Crvena zvezda značjano napredovala, od tada zvezda nije zvezda nego Srbija. Kakve veze ima sto smo izvukli ove.. zvezda u svojim redovima ima mistera, magika, tvorzu, najboljeg golmana na svetu, kacu grujic i jos ponekoga.. ;)
o

odgovor za bojana ilića

pre gotovo 3 godine

Grobarčino, da te obavestim da je Kairat prvi dvomeč u svojoj istoriji u Uefinim takmičenjima odigrao protiv Crvene Zvezde (dve Zvezdine pobede) 2:0 i 3:0 u sezoni 2002/2003. Taj podatak vi grobari nikada nećete spomenuti iz prostog razloga jer vam ne odgovara. Bio Kairat ili Makabi Haifa, u duelu sa nama nemaju šta da traže. Njihovo evropsko putovanje u kvalifikacijama za LŠ se završava u Beogradu. ENDE.
P

Ptz

pre gotovo 3 godine

Dosta bre više "loše su prošli, mogli su bolje, nisu imali sreće", nisu uopšte slabi timovi ali ne mora Zvezda uvek da priželjkuje ekipe u rangu Vallette, Tre Penne-a, Florijane i tako tih. Isto važi i za Partizan.
9

951357

pre gotovo 3 godine

A zašto ne? Pa valjda je bolje da ti se uvek padaju što lakši timovi da bi ušao lakše u grupnu fazu. Je l' hoćete opet Bajern i Milan u kvalifikacijama?
I

Istinaaa

pre gotovo 3 godine

Te ekipe sto si naveo su nam padali u prvom kolu.
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Cuj trzak zreb, ako ne mozete proci ove ne treba ni da igrate LS. Hocemo u LS da igramo s najbolji klubovima a zalimo se na Kairat i Makabi
M

MiroslavSu

pre gotovo 3 godine

Lagano mi ove preskacemo.
N

Nezgodni

pre gotovo 3 godine

Rivali za tiranu sa kojom smo se prosle sezone u toj rundi mucili su brazil iz 2002
F

Falko

pre gotovo 3 godine

Neka zahvale "vidjenijem navijaču" ili "prijatelju kluba" koji je vredjao Ibrahimovica, ako ispadnu. Mi "nevidjeniji" sto smo ostali kod kuce da bi se "vidjeniji" videli bolje isto volimo neke klubove ali nasa ljubav ne kosta klub na stotine hiljada evra. Obično nas kosta nasih zivaca. Objavite molim vas komentar. Hvala.
G

Gost7777

pre gotovo 3 godine

Zna se da je to onaj tip vodja sa severa koji je vlasnik ultra copa koji je u biznisu sa drzavom i gradi po Bg-u. Zato se "ne zna" ko je vredjao Ibrahimovica. Zapravo sve se zna. I svako ko zivi u njegovom kraju zna koliki je on siledzija i kriminalac cak je i zene iz svog komsiluka tukao. Ima sigurno 25 godina zatvora ali zato sto je u dilu sa drzavom i sto je koristan "duhu koji lebdi iznad marakane" on ne lezi u zatvoru i sve da nekoga ubije. Zna se da je on doveo grupu od 100 navijaca u stanicu policije( ne zelim da kazem koju) gde su dobili uniformu i opremu za demonstracije koju koristi policija da bi potom bili odvedeni ispred skipstine tacno pre godinu dana da tuku demonstrante koji su bili protiv Vucicevih mera. Eto samo ono ukratko da znate zbog koga vam klub kaznjem igranjem dve utakmice bez navijaca.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

falkogost777-vas dvojica zivite u istoj glavi, grobarskoj!!! Dakle da pojasnim ovo grobar pita i sam sebi odgovara!!!!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Teže nije moglo u ovom trenutku. A ovo nam je najbitnija utakmica sezone za sada. Ako pobedimo, sigurno igramo Konferenciju. Inače, zaboravili ste da napomenete i Rukavicu, najboljeg strelca Makabija, čovek je imao skoro duplo više golova od prvog sledećeg na listi strelaca. Doduše, njemu ističe ugovor sada, tako da - Terza reaguj! :D Ne znam koliko je dobar, nisam ga gledao, ali čovek već 2 sezone daje preko 20 golova u sezoni, tako da ne može da bude loš :D
x

xixixi

pre gotovo 3 godine

idi radi nesto indijancu
Z

Zigi

pre gotovo 3 godine

Čovek ima 33 godine...
L

Lesak

pre gotovo 3 godine

Pa mi ovo moramo da prodjemo zmureci ako hoćemo LS. Dug let do Kazahstan-pa i oni će da imaju dug let do Bg.Predaja nije opcija 😀
I

Igorinjo

pre gotovo 3 godine

Težak žreb. Teško se ovo prolazi.
G

Gost12

pre gotovo 3 godine

Bice toliko tesko da cemo na Marakani pobediti sa 3:0 bilo koju od ove dve ekipe)))
G

Gost™

pre gotovo 3 godine

Hahaha,odmah ispadaju
G

Gost©

pre gotovo 3 godine

Ispadaju panteri odmah
Z

Zanimljive_geografije

pre gotovo 3 godine

"Kairat je jedan od najbogatijih klubova istočne Evrope" Kairat je evropski klub koliko je i Zvezda azijski.
B

Bokson

pre gotovo 3 godine

Oce li opet Andjelkovic da dobije pehar u Kazahstanu?
S

Sd

pre gotovo 3 godine

E kad biste ispali,bar necemu da se mi radujemo,posto necemo ni ovu LK da igramo
A

Autor da obrati pažnju.

pre gotovo 3 godine

Kairat nije lider prvenstva, već Astana, Kairat je tek na trećem mestu, proverite činjenice, nije toliko teško.
G

Gostpqj

pre gotovo 3 godine

Uvek moze lakse, ali malo se stavite u njihovu poziciju i razmislite da li su oni zeleli bivseg svetskog i evropskog prvaka sa milionskom armijom navijaca za protivnika. Tesko. Ajmo Zvezdo, ajmo momci, nadam se da ce Katai i Falko da podignu formu u narednih mesec dana i da ovo pocistimo na Marakani, Zvezdo zgazi ih sve!
G

Gostic"

pre gotovo 3 godine

Kako nisu,odusevljeni su i jedni i drugi

Sakur

pre gotovo 3 godine

Koji strah na forumu zvezdasa kad su izvukli ovaj par,svesni su da im je nase prvenstvo namesteno zato se i boje,da su toliko jaki kao sto se hvale nebi se bojali makabija i kairata,ako da bog sad ce da im se vrati za sve one kradje u nasoj ligi
K

Ko o cemu

pre gotovo 3 godine

Tezak je za drugo kolo kvalifikacija odma posle priprema, A ne da se neko plasi protivnika kao protivnika.....spineru i lazovu
t

titulaaa

pre gotovo 3 godine

au druze pokazali smo prosle sezone u grupi onoj i protiv milana koliko mi namestamo a koliko vi penaltizani namestate isto ste pokazali u vasoj avanturi gde vas je zaustavio prejaki saraloaaa... hhahaha
m

mauricujus

pre gotovo 3 godine

Terza znaš šta ti je činiti. Očekujem kolko danas prijovića!
D

DrZT*

pre gotovo 3 godine

Ja ocekujem da popijes terapiju i da se vratis u svoju sobu
P

Potrazi je u predgradju..

pre gotovo 3 godine

Nek' ponove zreb i ako moze da sacekaju boljeg iz duela Radan Lebane - Mladost iz Medosevca. Do sad im je uvek tako bilo.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pričaš o gromadi? Jeste tako.
R

Rider gost

pre gotovo 3 godine

Tu vam je kraj, Gane moj to dobro znaj...
S

Srpski samuraj

pre gotovo 3 godine

Ujkice, ajde, brisi suzice, pa trk kod profesora podno Bunkera da te "refresuje"!))))))))
d

dexon

pre gotovo 3 godine

Kako to mislite Zvezda nije imala sreće? Valjda izraelci ili kazahstanci nisu imali sreće.
D

Dobro znaj

pre gotovo 3 godine

neću da razgovarm o protivnicima u drugom i trećem kolu . Idemo dalje . gazi zvezdo
T

TIŠINA

pre gotovo 3 godine

Sada će Tvorza da da izjavu u vezi žreba 😂😂😂 Kvota 1.10 da će biti preko 150 komentara.
Ј

Јосиф

pre gotovo 3 godine

Сви што сте овде тако храбри и поносни, немојте заборавити да оба тима имају вечи буцет од нас, и да је реалност да смо добили екстремно тешког ривала, а то је каират коме је првенство у току и пролази израелце. Мислим дасу у клубу свесни тешког жреба, и да че комплетирати екипу, до почетка припрема. Још и без публике, јако, јако тешко. Позз
p

punimrsu09

pre gotovo 3 godine

Tako je bre!!!! Ispada mezimica kao iz dzipa xixixixixixix xxaxa xexexexexexex
e

ecka siti

pre gotovo 3 godine

Dovedes pojacanje kao sto je Dragovic,planiras jos neka jaka., I onda izvuces ove protivnike i zalis se. . . .
B

Bar Kohba

pre gotovo 3 godine

Mogao je lakši protivnik, ali objektivno je ovde Zvezda izraziti favorit. Taman da se tempira forma i ozbiljnije krene od samoga starta. Licno bih vise voleo da se osvetimo Kajiratu.
B

Borky

pre gotovo 3 godine

Navijam za Kairat da im vratimo neke dugove.
R

Raša P

pre gotovo 3 godine

Biće publike u revanšu na našem stadionu! UEFA je dozvolila prisustvo deci do 14 godina. Očekuje se oko 10000 dečice koja će itekako dati vetar u leđa ekipi. IDEMO DALJE!!!!!
G

Gosthah

pre gotovo 3 godine

Cega se mi plasimo...
d

dak1

pre gotovo 3 godine

Pa jel moguće da smo mi jedini maloumnici na svetu koji sebodma hvataju za dug put?! Pa ista ta protivnička ekipa (Makabi,Kairat) MORA DA PREĐE ISTI TOLIKI PUT DO BEOGRADA,neće se dvomeč igrati u Almatiju ili Haifi aman bre dokle više,ne putuju autobusom,nego avionom
D

Dexll

pre gotovo 3 godine

Ko prolazi? Makabi 100 posto.. Kairat ne moze proci Makabija.. I jeste težak protivnik ali ne nemoguc za proci.. NAPRED ZVEZDO!!
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Pa i djokovicu je bio pretezak zreb u parizu pa je zbog toga osvojena titula samo jos vrednija
N

Novak majstor

pre gotovo 3 godine

Zreb je iskreno tezak za izraelce/kazzahstance.Sve osim laganog prolaza Zvezde bice prvorazredno iznenadjenje.Ej u timu katai,borjan,ben,ivanic,falko,sanogo,dragovic,rodic,degenek i mi treba da se plasimo
G

Gost033

pre gotovo 3 godine

Kajrat je 3 na tabeli, prvo pogledaj tabelu pa pisi gluposti.
F

Familija

pre gotovo 3 godine

To je put krećemo od početne tačke stanica koja je vrlo zahtevna ali dragocena imamo tim formiran tim koji je svih ovih godina blago korigovan igrači se znaju bukvalno dišu zajedno i tu je naša najveća snaga u prolaz ne treba sumnjati ali na terenu moramo opravdati ime i grb CRVENE ZVEZDE zato jako i hrabro u nove pohode i izazove samo napred gazi familijo
f

franjo 24041902Gost

pre gotovo 3 godine

ako su ovo teski protivnici
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Ne verujem šta piše. Zvezda nije imala sreće??? ONI NISU IMALI SREĆE ŠTO SU NAS IZVUKLI. Očemu se ovde radi, jel mi treba da se plašimo drugog kola, a hoćemo u LŠ. Zašto pravite frku, kao da smo izvukli Olimpijakos ili Slaviju P. u drugom kolu. Naravno da je najteži protivnik od mogućih protivnika, koga briga za to. Cilj je doći do četvrtog kola, a posle šta bude, bude. Ili LE ili LŠ. Važno je samo da budu grupe.
T

TokyoCZ

pre gotovo 3 godine

Tezak protivnik ali Zvezda je favorit. U slucaju poraza, Zvezda ide u 3 kolo kvalifikacija za LE a u slucaju poraza i u 3.kolo kvalifikacija za LE Zvezda bi isla u plej of lige konferencije.
G

Gost99

pre gotovo 3 godine

Verujem da će Makabi pobediti lagano I verujem u Zvezdu ali igrati u Izraelu leti je ludo. Sva sreća pa se igra u Haifi inače pre par godina kada sam pisao da Olimpijakos neće lepo proći u pustinji u Ber Ševi svi mi se smejali pa oni ispadoše a gledao sam tu tekmu nisu mogli da dišu kolika je vrućina njima bila dole. Dobra je stvar da je kratak put i prilično jednostavan transport do tamo i što se prva tekma igra tamo. Da se zahvalim sportskom sektoru na uspesima ali i da ukorim Terzića što ne znamo ime i prezime s.rada zbog koga nećemo moći da pružimo podršku u važnom meču kod kuće. Napred Zvezdo
G

Gost8888

pre gotovo 3 godine

hahah sta ti je sudbina. Opet Kairat i opet sezona kupanja da ih spusti malo na zemlju, od otimanja, kradja, miliona i pojacanja. Ima opet da ispadnete od njih. Em igrate na teskom i udaljenom terenu em kuci bez publike. win win situacija.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Pa nećete vi igrati sa Kairatom pa da ispadnete u sezoni kupanja kao po običaju i da odmorite od svega toga što si nabrojao. Vama će tek da izvuku protivnika, polako samo, strpi se...
d

detos

pre gotovo 3 godine

Kairat nije prvoplasirani tim Kazahstanskog prvenstva, slabije igraju nego prosle sezone. Koga god da dobijemo sramota je ako ispadnemo.
R

RealnosT

pre gotovo 3 godine

Za uvodnu ranu fazu kvalifikacija,dosta tezak zreb.
E

Eh

pre gotovo 3 godine

Da vas obavestim,deca do 14 godina biće navijači,nažalost
а

асамоа ђан

pre gotovo 3 godine

Прошле године Арарат - рат у Јерменији, ове године Макаби - рат у Израелу.
П

Пештар

pre gotovo 3 godine

Дај Каират, ред је да се врате стари дугови…
m

milan m

pre gotovo 3 godine

Ja mislim da su se oni usrali u gace kad su culi ko ih ceka u drugoj rundi.. Ne mogu da verujem da mi jos uvek strepimo od klubova sa istoka, a imamo sve sto je potrebno za finalnu rundu!
И

И25

pre gotovo 3 godine

Имају и они исто све што им треба за финалну рунду
S

Sladajac

pre gotovo 3 godine

Mene samo brine što se ne oglašavaju Terzić i Mrkela?....
G

Gostic85

pre gotovo 3 godine

9vo da se gazi kao plitak potok. Kakav crni kairat, taman da ih odlučimo za onu grešku od pre par godina
G

Gostiona CZV

pre gotovo 3 godine

Neka se oni boje.
O

O žrebu

pre gotovo 3 godine

Toliko o zagrejanim kuglicama i Zvezdinoj UEFA i stanici na Marsu o kojoj govori čovek sa dijagnozom hahha. Dobro je što je nešto kvalitetniji protivnik izvučem, iako najteži, kako bi ga ozbiljnije shvatili iz prvog pokušaja obezbedili jesen u Evropi.Odmah se videlo da je Makabi najzvučnije ime u nenosiocima, a sad se užrebao i sa Kajratom, pa i najteži par podgrupe. Ali ovakva Zvezda će se prošetati do plejofa-
R

Rokiii

pre gotovo 3 godine

Cuj tesko...
R

Ris

pre gotovo 3 godine

Za drugo kolo jeste, realno kad vidis kakvih ekipa ima.
l

lool

pre gotovo 3 godine

Najveci problem ce biti igranje bez publike... Kaznjeni smo
D

Dusangosti

pre gotovo 3 godine

Kod nas je sistem poslozen tako da bi eventalno ispadanje znacilo gašenje kluba i jer nam je uefa jedini planirani prihod sa ekipom koja je stara uz ogromne plate.
Z

Zli_Vuk81

pre gotovo 3 godine

Jedini ko tu neće imati sreće je pobednik dvomeča Kairat-Makabi ;)
L

Laziale

pre gotovo 3 godine

Tesko? Onda ne treba ni da udje u Ls ako ove timove smatra teskim.

Boka123

pre gotovo 3 godine

jeste najteza od 3 opcije ali nemamo izgovor ili alibi da ne prodjemo.
G

GSO

pre gotovo 3 godine

Pa gigant kairat je vec bio zvezdanin dzelat. Stvarno nisu imali srece. Tu se niko nece skloniti. I ta haifa ako bude, demolirace galaktikose.
b

bas

pre gotovo 3 godine

Steta....
I

Izdaja U Tem Denveru

pre gotovo 3 godine

Nema teskog zreba. Ako hocemo u ligu sampiona, moramo sa pola gasa da cistimo sve pred sobom. A onda u plej ofu sta nam bog da.

ЗВЕЗДАЛЕ!

pre gotovo 3 godine

Јесте најтежи могући противник, али шта нас брига пролазимо даље!
G

Gosttt

pre gotovo 3 godine

kairat nije bauk uopste, daleko su od dobre forme,a na papiru je haifa jaca ali igraju vrlo tvrd fudbal na domacen terenu ali u gostima su slabasni
G

Gost24

pre gotovo 3 godine

Zvezda, ako se nada grupnoj fazi nekog takmičenja, treba lagano da prođe ovaj dvomeč. Iskreno imam neki loš osećaj da će ove kvalifikacije biti razočarenje..
Z

Znam...

pre gotovo 3 godine

... razočaranje ti ne gine, Zvezda opet ide u grupe i vodi Srbiju na 15. mesto, tako da će i tvoj Partizan u kvalifikacije za Ligu šampiona. Treba dase radujete.
V

Vuc

pre gotovo 3 godine

I to bez publike zbog onog sto se drao na Ibrahimovica.
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Oba rivala teska, pogotovo Makabi, ozbiljna ekipa. Slucajno sam ih pratio jer mi drug igra u Izraelskom prvenstvu. Samo mi recite, ako se ne prodje drugo kolo, jel se onda ispada iz svih takmicenja ili se nastavlja u Ligi Evrope?
G

Gost13

pre gotovo 3 godine

LE, pa i ako se i odatle ispadne Liga konferencija. Zvezda ako prođe drugo kolomika grupnu fazu sigurno, samo o tome ne treba ni razmišljatu nego ići na LŠ.
G

Gost7788

pre gotovo 3 godine

Ispada se iz evrope skroz.
G

Gostttt

pre gotovo 3 godine

u trece kolo lige evrope, ako ispadnemo u 3kolu le idemo u plej of lige konfe
M

Marković

pre gotovo 3 godine

Nastavlja se u kvalifikacijama za LE i igra se samo sa timovima koji su takođe ispali iz kvalifikacija za ligu šampiona.

Boka123

pre gotovo 3 godine

nastavlja se u le
O

Onda igraš

pre gotovo 3 godine

Ping pong ligu
R

Realno123

pre gotovo 3 godine

Nastavlja se u le pa ako i tamo se ispadne onda play of konferencije. Ako prodju drugo kolo ls onda smo automatski u konferenciji ako ispadnemo u play ofu le. Znaci sa samo jednim prolazom u ls smo u evropi ali konferenciji a sa dva u le
N

Ne znam. ..

pre gotovo 3 godine

...pitaj navijače Makabija, pošto će oni ispasti.
S

Sudija

pre gotovo 3 godine

Ide se u kvalifikacije za Ligu Evrope, a u slucaju i da se tamo ispadne, onda Liga Konferencija.
Г

Глупост

pre gotovo 3 godine

Чуј тежак жреб??? Је л ово 2015? Ми јуримо ЛШ као а ово нам тежак жреб. Након толико година, успеха итд.. ово мора лагано да се прође или нисмо ни за ЛЕ.
s

svasta...

pre gotovo 3 godine

A ko to prolazi lagano? u kom svetu vi zivite
В

Вр

pre gotovo 3 godine

Ај друже не лупај. Океј, прва утакмица, почетак сезоне ово оно, али о чему причате ви? Ово ако се не прође нисмо за Европу и готово. Какви црни Казахстан и Израел.

Delija momak

pre gotovo 3 godine

Idemo da gazimo židove🎉
B

Bumerang

pre gotovo 3 godine

Sa takvim stavom nemoj se iznenaditi da na kraju ipak bude gaženje hrišćana...
k

keba

pre gotovo 3 godine

crveni mundiri su iz tirane,tako da nisu hriscani...e franjevci jesu...
D

Dejan_996

pre gotovo 3 godine

Pa ako je ovo tesko onda najbolje sa odustaneml i da ne igramo kvalifikacije
l

lol12

pre gotovo 3 godine

Realno pojma nemas.Da je 4. kolo bilo bi prelako ali posto je 2. kolo ovo je jedan od 2 najteza ako ne i najtezi protivnik s obzirom da smo bili povlasceni.
S

Sreten Milošević

pre gotovo 3 godine

@lol12 Ti nemaš pojma, ako ćemo na jesen da igramo lš ne sme kazahstan da bude težak bez obzira koliko su drugi laki