(©MN Press)
(©MN Press)

Zukić u Vojvodini još tri godine

Vreme čitanja: 1min | pon. 07.08.23. | 19:12

Novi ugovor za dete Stare dame

Porazi na startu nove sezone nisu poremetili redove Vojvodine. Gleda se napred, ka novim izazovima, da se što pre tim vrati u pobednički kolosek.

Čelnici kluba povukli su bitan potez samo dan posle neuspeha u meču sa Partizanom. Novi ugovor, na tri godine, potpisao je Dejan Zukić, dete Stare dame, koje je prošlo sve mlađe kategorije kluba.

Izabrane vesti

Zukić je dobro otvorio novu sezonu, bio je dvostruki strelac protiv APOEL-a i to mu je dalo veru da će ova sezona biti njegova najbolja u karijeri.

Danas sam produžio ugovor sa Vojvodinom treći put, što pokazuje uzajamno poverenje koje imamo. Iako na startu sezone prolazimo kroz težak period, verujem da je pred nama uspešna sezona. Važno je da u klubu sve funkcioniše kako treba, od uprave do stručnog štaba, do svlačionice i zato sam ubeđen da ćemo sve prebroditi. Očekujem već za vikend u Kruševcu da preokrenemo situaciju u našu korist i da počnemo pozitivan niz“, rekao je Zukić za klupski sajt.

Vezista Vojvodine je postao svojevremeno najmlađi igrač u istoriji kluba koji je došao do 100 odigranih utakmica. Sada je Zukić na koti od 157 nastupa, na kojima je upisao 23 gola i 11 asistencija.

 


tagovi

Dejan ZukićFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara