Komentari na vest

Žule Stojković pred derbi: Barakova Zvezda mi se smučila! Moj pik - Olajinka

I

IVAN IVIČIĆ

pre 12 dana

Olajinka osim brzine nema ništa drugo uporan je ali taj izgleda kao da je zalutao na teren proći ne može nikoga a pogodak može postići samo slučajno on,Rodić i Kanga ni u veteranima Zvezde ne bi bili u 11.
B

Batuška

pre 13 dana

Ja sam za to da klub bude zauvek njihov. Trenutna garnitura u upravi, Miloj dozivotni trener, Borjan, Zule, Vujadin, Pesic, Gobelja i drugovi zauvek da ostanu. Ipak su oni dobili Liverpul 2:0. Zasluzili su.
S

Sima Arauho

pre 13 dana

"Zvezda nije povlašćena"?!Pa u to ni ultra kop ne veruje.
D

Dejani Slavuj

pre 13 dana

Ne vole Bahara jer se kod njega nije igralo na staru slavu i sto nije fermao nazovi gardiste 2 posto. Miloj im se dodvorava, pusta ih da se provode. Mada su i njega busili, ako se secate. Igranka do zore.
E

E75

pre 13 dana

Jao Žule ako te ponovo dohvati Taki Nikolic ni dugmici nece ostati od tebe.
D

De jaan

pre 13 dana

Mi smo sentimentalan narod. Svaka cast tebi, Borjanu, Srnicu, Gobelji itd, ali ako hocemo da nam klub napreduje onda moramo imati bolje igrace, i bolje profesionalce. Neko kaze Borjan voli Zvezdu, pa kad je voli, zasto je onda trazio 800.000 i ugovor na 3 godine a u vrijeme potpisivanja istog je imao 35 godina?! Nema tu ljubavi, samo korist. Ljubav je bila kada se vratio Milijas 2012 da igra bez kinte. Pa kada je dosao Ninkovic 2013, tu negdje mozemo da stavimo i Dragovica, jer je mogao da izabere bolju ligu i da ima veca primanja, ali nije.
b

bbrdo

pre 13 dana

Bas bi dobili ovi iz 2018te. sve sa Gobeljom i Srnicem u ekipi. Videlo se protiv Totenhema i PSGa a sada sa ManCitiem ko je koliko dobar.
Z

Zvezda ale

pre 13 dana

Moj pik: Ilić
s

srka

pre 13 dana

Pametan desni bek, i to postoji, još od Milovana Djorića.
p

prosto

pre 13 dana

u prevodu navijaci zvezde koji obitavaju na internetu vole ,Glazera, , ohija, Krasa. Bahara itd. mrze Borjana, Gardiste, Stankovica, celu onu generaciju sto nas je vratila u evropu, E to su danas navjaci zvezde vidis na kakve gluposti daju pluseve i sve ti bude jasno
d

da povratis...

pre 13 dana

zamisli potpises se kao "bahar legenda" i napises da je glazer 50x bolji golman od Borjana, majko mila...
p

prosto

pre 13 dana

Uvek ce se ceniti vise Glazer bez ikakvih uspeha nego Borjan, Bahar joga je bolelo uvo za zvezdu nego Stankovic/Milojevic, to je prokletstvo navijaca zvezde to krdo razmisljanje gde se uvek podrzava misljenje koje nema nikakve logike kao Bahar dao sansu mladima sto je neistina, to je sudbina bivsih navijaca zvezde ako nisi stranac ne ocekuj da te vole
i

i borjan

pre 13 dana

je stranac. od dva stranca biraju glazera sneki
p

prosto

pre 13 dana

Uvek ce se ceniti vise Glazer bez ikakvih uspeha nego Borjan, Bahar joga je bolelo uvo za zvezdu nego Stankovic/Milojevic, to je prokletstvo navijaca zvezde to krdo razmisljanje gde se uvek podrzava misljenje koje nema nikakve logike kao Bahar dao sansu mladima sto je neistina, to je sudbina bivsih navijaca zvezde ako nisi stranac ne ocekuj da te vole
@

@bahar legenda

pre 13 dana

vi ste prsli sa mozgom
D

Dario1104

pre 13 dana

Ne mogu da verujem šta čitam u komentarima. Ti momci su dolazili U zvezdu kad je bilo teško, igrali skoro bez plate, iz ljubavi i sto se mene tiče to vreme od milojevića sledeće 3 godine su bile najlepše, bez ikakvih očekivanja padali su sparta, krasnodar, Keln, bate … osećala se energija i euforija u vazduhu… I sad ste našli vi ovde da im se rugate i ismejavate, šta ste vi učinili za zvezdu !? Gde vam zahvalnost … Kakvi ljudi bože moj
e

etoo

pre 13 dana

nema zahvalnosti, priseti se komentara kada se vracao milojevic
G

GORO'S

pre 13 dana

Moram da botujem danas preko dana jer veceras Zvezda nas unistava pa cu da sljustim flasu vinjaka i da se slikam pored klible u kojim su viskiju.
J

Jjjj

pre 13 dana

Zule nije iskren. Onaj Kup sto pominje je igrao nakon pijane veceri. Zajedno sa Savicem je busio Miloja. Ko ga jebe tamo
Б

Блок

pre 13 dana

'Ел био један од "гардиста" близу Партизана? Док је играо преко :)) ...пре пар лета.
C

Cer

pre 13 dana

Tacno, samo nije tad bio preko nego u Cuki. Pregovarao sa Ivanom Tomicem. Da nije pre vremena izaslo u medijima pa ga ispritiskali da odbije, ovaj bi zavrsio u Partizanu.
Б

Блок

pre 13 dana

Нисам знао за ту причу,ја сам чуо за једног од њих,да док је био преко ...да је био баш близу Партизана.
G

GORO'S

pre 13 dana

Jeste, rekli mi u kaficu i video sam na Tviteru.
П

Па...

pre 13 dana

... дешава се то, играчи прате каријеру и оно што је најбоље у том тренутку. Близу Звезде су били Мијатовић и Јоветић. Они су и велики навијачи Звезде. Џаја их није хтео. Намести се то.
c

cv

pre 13 dana

bitno da ti se ova nije smucila koja ne moze da pobedi raspali partizan
M

Mrsh

pre 13 dana

Mali gardista se slihta omiljenom treneru koji ih je pustao da lumpuju.
B

Bahar legenda

pre 13 dana

Jedina prava stvar kod Bahara i zasto cu ga uvek ceniti i postovati je ta sto je oterao "navijace-igrace" iz kluba.Kojima je jedini kvalitet bio slihtanje Delijama.Dobar primer je smena borjana i dovodjenje Glazera koji je barem 50x bolji golman, uz to se ne slihta navijacima da bi ostao u klubu nego radi svoj posao i cuti
m

milos032

pre 13 dana

to mu je verovtno i jedini dobar potez,navedi mi jos jedan?
n

ne verujem

pre 13 dana

glazer 50x bolji? auu u kom svetu vi zivite jbt
И

Имао...

pre 13 dana

...је Бахар добре потезе. Недељковић и Мијатовић, Глазер... Једино што не би никада освојио ништа, питање је да ли би и други био. Ја сам навијач Звезде, а не Недељковића.
С

Сале2323

pre 13 dana

Терза га прво продао за 400.000 Аустријанцима, а онда се волшебно Машенка пожалила тати да јој требају нове гуме за џип, па тата брже боље предложио Аустријанцима да ће им Стојковића дати џабе, али да на рачун који им он да, уплате 80.000 евра, пошто требају нове гуме за ћеркин ауто. Швабе прво нису веровале шта им предлаже, па кад Жуле добио исписницу из Звезде, а у медијима пуштена вест да је пуштен џабе због заслуга, тек онда су били сигурни у одлично обављен посао. Одатле иде чувена прича о Машенкиним новим гумама за ауто. Чиста истина, није лаж, странци причали о овоме.
S

Salo.Slinavi

pre 13 dana

Nastavi da gledad Zelju Pantica tvog Lajf kouca i profesora na Univerzitetu Iluzija
z

zztttt

pre 13 dana

druze, prodat je jer je na dan derbija dopao pijan posle momacke veceri
b

brat militara

pre 13 dana

samo on je falio dekijevoj zvezdi
F

Forever Young

pre 13 dana

I meni se smučilo da gledam vas Militarce. Hvala Bogu sve vas je manje u Zvezdi.

gemathegreat

pre 13 dana

Ne brini vratiće se i biće novi regrutovani. Vama drugo srbijancima svaka pripadnost smeta.
C

CZBGD.npr

pre 13 dana

hehe…Žule verni vojnik.
@

@Bon Jovi

pre 13 dana

Navedi mi tih 6 7 mladih igraca koji su igrali konstantno kod Bahara ajde da te cujem
e

etoo

pre 13 dana

Hiljadu puta ponovljena laz da je Bahar davso dansu klincima, upravo nije, tek je posle Nedeljkoviću i Mijatovicu na kraju sezone dao sansu

Mali peca

pre 13 dana

I meni se smucilo da gledam Gobelju i Srnu , hvala bogu doso je Bahar

gemathegreat

pre 13 dana

I nogiran nazad u Izrael. Kako je oterao Borjana tako je i prošao.
j

jediooo

pre 13 dana

jedino dobro je sto je nogirao Borjana
B

Bon.Jovi_985

pre 13 dana

Šta drugo očekivati od čoveka koji ne bi prešao granicu da nije bilo Milojevića, osim da pljuje po Baharu. Taj "odvratni" Bahar je ubacio 6-7 mladih igrača u tim i ostavio 30-40 miliona u mladim igračima. U Evropi smo bili solidni, niko nas nije napunio, a u prvenstvu bi bio prvi da Rodić nije namerno namestio 2 gola kako bi mogli da smene trenera. Da je ovaj previše rotirao igrače i to je tačno, igra je bila loša u domaćoj ligi ali suštinski to je i normalno kad promeniš pola tim i stil igre.
v

vidi vidi

pre 13 dana

baharovi sektasi
G

Gostgost

pre 13 dana

Za sve si u pravu sem za klince. Nije ih Bahar forsirao jer je hteo, vec jer nije imao koga i jer su mu ovi nasi rekli da ih forsira, i koga da forsira. Zato smo izmedju ostalog gledali Lucica crle polusezone. A za ostalo se slazem, nije ocekivao ovakvu ligu, trebalo mu je vremena da se navikne na nju, a u LS smo izgledali vise nego dobro, iako smo najmanje bodova uzeli do sad.
Z

Zvezdas onaj stari

pre 13 dana

Sve tacno plus da smo ga istrpeli opet bi uzeli titulu jer partizani sami prosipaju bodove, nemaju kvalitet! Nakon toga bi bilo lakse nadograditi tim za iducu godinu. Ali tu nam je sad Terzin poltron Vladan a Terza peljesi li peljesi, pocelo i preko sinove firme.

Usput

pre 13 dana

Ovo kad pročitam forsirao mlade igrače... ništa on nije forsirao,nego koristio kao alibi. Koji mladi su počinjali u LŠ? Osim Lučića i Mitrovića na čijoj poziciji starijeg ni nemaš, čak je na beku počinjao Mijailovića kome to nije pozicija pre nego Nedeljkovića.Klince ubacivao uglavnom kada gubi. N'o i dalje smatram da je mogao da napravi čudo sa Zvezdom da je bio dosledniji, mislim da nije imao sreće .
P

Peteinjo8273

pre 13 dana

Poslednji nas pravi desni bek.. Zule vrati se i sa jednom nogom si kvalitetniji od Mijailovica na toj poziciji..
G

Građevinski milioneri SEVER

pre 13 dana

Odlično što je Partizan danas bez prvog trenera. Baš nam je drago što su za vreme aktuelne vlasti banke izbrisale višemilionske dugove Zvezdi, što je Zvezda u prethodnih desetak godina dobila oko 50 miliona evra više od Partizana (dok se Partizanu daju mrvice za licencu), što nam je doveden šeik u posetu, što je protiv 3 ozbiljna rivala pred prethodni derbi dosuđeno 5 penala za Zvezdu, što je na derbiju Hvang kao poslednji igrač odbrane za start s leđa dobio samo žuti karton i što je Severina bezveze dobio crveni. Naš klub ne sme da stane.
v

vidi ga

pre 13 dana

smisljao si cele noci komentar smisljao lazi i cekao da ostavis komentar ,klasican isfustrirani franjevac bez mozga
P

Prti

pre 13 dana

Ajde da cujem kako i koje to 'drzavne' banke. Ako su mrvice 100 miliona u kosarci i 40 miliona u Fudbalu za poslednje 3 sezone koliko vam je stvarno dovoljno?
D

Dušan silni najsilniji

pre 13 dana

Ko ti drma kavez
J

Jugoslovenska.sirotinja

pre 13 dana

Nemam slavu jer mi deda prodao veru za jedno i po soban stan pa sam ljubomoran na gradjevinca. Ali dobro sad odoh do kafića da botujem