Žurnalova naslovna: Rajković na oku Zvezde, šta će reći navijači?

Vreme čitanja: 2min | pet. 24.01.20. | 07:59

Konkretni koraci nisu preduzeti, ali iskusni štoper jeste neko o kome se razmišlja

Jesen je proveo pripremajući se sa Partizanom koji nije krio želju da iskusnog štopera vrati u srpski fudbal, ali bi prema saznanjima Sportskog žurnala na kraju Slobodan Rajković mogao da završi u taboru večitog rivala Crvene zvezde. Doduše, sve je još na dugačkom štapu, jer je Rajković u Ljutice Bogdana samo jedan od igrača o kojima se razmišlja i to tek u slučaju da Miloš Degenek – i/ili Srđan Babić – za 3.000.000 evra ode u Šangaj.

Prema Žurnalovom pisanju, novi šef stručnog štaba Crvene zvezde Dejan Stanković izuzetno ceni Rajkovićeve kvalitete i ne bi imao ništa protiv da ga vidi na stadionu “Rajko Mitić“, ali to ne znači da će se to zaista i desiti.

Izabrane vesti

Prvo, potrebno je da Degenek ode. Drugo, pitanje je kako bi tvdo krilo navijača reagovalo na dovođenje fudbalera koji je mesecima koketirao sa Partizanom, mada istina nije odigrao zvaničnu utakmicu za komšije sa druge strane Topčiderskog brda. Takođe, treba još promisliti koliko bi Rajković mogao da momentalno pomogne crveno-belima s obzirom na to da nije igrao od maja 2019. kada je napustio Palermo.

Ove zime ga redovno zovu i u Peruđu, ali Rajkovićev zahtev za platom od 550.000 evra ispostavio se kao previsok za italijanskog drugoligaša.

Strahinja Eraković svakako je vraćen na kaljenje u Grafičar. Ako bi Degenek ili Babić otišli Zvezdi bi bilo potrebno pojačanje na mestu štopera. Akcenat je na “ako bi otišli“. Nije sigurno da će se to i desiti.

(FOTO: zurnal.rs)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara