Zvanični nastavak jedne velike priče

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.07.19. | 16:31

Ovo će biti uvod u Điđijevu potpunu novu ulogu u klubu, pošto se očekuje da će se na kraju sledeće sezone i zvanično povući iz profesionalnog fudbala i prezeti trenersku ili direktorsku funkciju u klubu

Velika priča je dobila svoj nastavak: legendarni Đanluiđi Bufon se vratio u Juventus posle godinu dana pauze i jednogodišnjeg boravka u Pari Sen Žermenu. Iskusni čuvar mreže je jutros uspešno prošao medicinske preglede, a onda je stavio paraf na ugovor do 30. juna 2020. godine.

Ovo će biti uvod u Điđijevu potpunu novu ulogu u klubu, pošto se očekuje da će se na kraju sledeće sezone i zvanično povući iz profesionalnog fudbala i prezeti trenersku ili direktorsku funkciju u klubu.

Izabrane vesti

Bufon ima skoro 700 nastupa za Bjankonere i čak devet šampionskih titula. Ova vest će obradovati i navijače, s obzirom da je na njegovom prethodnom oproštaju, 19. maja 2018. godine, bilo dosta suza. Bufon je za Juventus bio više od kapitena, legenda i simbol kluba.

Prošle sezone iskusni čuvar mreže je zabeležio 25 mečeva za Pari Sen Žermen u svim takmičenjima, ali je na kraju odbacio mogućnost pregovora oko novog ugovora.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara