ZVANIČNO: Ajoze Perez za 34.000.000 evra u Lesteru

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.07.19. | 13:14

Ugovor do 2023. godine

Od svrake postala je - lisica! Ekspresno i bez preterane pompe, jer je veći deo pregovora odrađen u tajnosti, Lester je od Njukasla kupio napadača Ajozea Pereza.

Posao je danas završen, Lisice su svečano objavile da su dovele novog igrača, a ceo transfer koštaće ih 34.000.000 evra. Nekadašnji prvak Engleske je uradio veliki posao, pošto je Perez poslednjih godina jedan od najboljih igrača Njukasla.

Izabrane vesti

A, veliki posao uradile su i Svrake. Pre pet godina dovele su tada malo poznatog Pereza iz Tenerifa za 2.000.000 evra, a sada su ga prodale za 17 puta veću sumu!

Pominjalo se već od kraja prošle sezone da je Ajoze nameren da ode iz Njukasla, ali se verovalo da mu je cilj da se vrati u Španiju. Šuškalo se da bi mogao da obuče dres Valensije... I onda – iznenađenje.

Pravo niotkud, iz drugog plana, iskočio je Lester i za čas završio posao. Svi su na dobitku, uključujući i Ajozea Pereza, koji je tražio i dobio novi izazov u karijeri.
Veoma sam srećan i ponosan što sam postao deo Lesterove familije. Jedva čekam da počnem sa treninzima u novom klubu”, rekao je Perez, koji je potpisao ugovor do leta 2023. godine.

Foto: lcfc.com

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara