Zvanično: Antonov potpisao za Muskron

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.02.19. | 16:18

Ugovor do juna 2021. godine

Nemanja Antonov je sve do danas bio slobodan igrač, postavljalo se pitanje gde će zaigrati, a sada je i zvanično potpisao za novi klubu u karijeri - Muskron. Jedan od Zlatnih Orlića je zvanično predstavljen kao novi igrač belgijskog tima, a potpisao je ugovor na dve i po godine, dakle do juna 2021. godine.

Na taj način, Antonov je stigao u Muskron kao zamena za Aleksandrosa Katranisa koji je prešao u Atromitos Atinu.

Izabrane vesti

Antonov je od 10. januara bio slobodan igrač i mogao je da traži novu sredinu posle napuštanja Grashopersa, a očigledno da se odlučio za Muskron. U pitanju je ekipa koja trenutno zauzima 11. poziciju na tabeli belgijskog šampionata, ali je u dobroj formi jer je dobila četiri od poslednjih pet utakmica. Očigledno se na Antonova ozbiljno računa čim je dobio ugovor na dve i po godine.

Muskron je potvrdio ovaj transfer, Antonov se slikao sa dresom, a u ovaj tim stiže pošto je odigrao 55 utakmica za Grashopers. Karijeru je počeo u OFK Beogradu, a nastupao je i za beogradski Partizan gde nije uspeo da se izbori za veću minutažu.

Antonov se i ove zime pominjao kao moguće pojačanje Partizana kada je Ivan Obradović otpao iz kombinacija, ali na kraju do dogovora nije došlo.

Antonov je sezonu 2017/2018 proveo u Beogradu, kao pozajmljen igrač švajcarskog kluba, Parni valjak je imao šansu da otkupi njegov ugovor, ali je morao da plati 400.000 evra, pa se tako bivši prvotimac OFK Beograda ponovo obreo u inostranstvu, uz napomenu da jesenas nije odigrao ni minut za popularne Skakavce. Otud je bila jasna i njegova želja za promenom sredine.

Na kraju je izbor pao na Muskron.

Foto: Tviter Muskron


tagovi

Nemanja Antonov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara