Zvanično: Badamosi u Arabiji, prvo pozajmica, pa otkup! Čuka može da zaradi 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.08.23. | 18:03

Al Hazem nova destinacija snažnog napadača

U danu kada igra važan duel protiv Olimpijakosa u Pireju, Čukarički je zvaničo ostao bez prve opcije u napadu! Kao što je bilo najavljeno, Mohamed Badamosi će karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, pošto je potpisao ugovor sa tamošnjim klubom Al Hazemom.

Prema saznanjima Mozzart Sporta Čukarički je poslao na jednogodišnju pozajmicu snažnog napadača, ali uz obavezan otkup. Brđani bi mogli da značajno finansijski profitiraju, pošto bi uz plaćenu pozajmicu i kasniji otkup mogli da inkasiraju blizu tri miliona evra.

Izabrane vesti

Al Hazem je klub koji je ove sezone ušao u najjaču ligu Saudijske Arabije, i očigledno je da želi da ne bude samo puki epizodista kao član elite.Istina, posle prva dva kola i dalje imaju nulu na kontu, pošto su pretrpeli poraze od Al Ahlija i Al Itifaka.

Mohamed Badamosi je, gledajući brojke, uticaj na igru Čukaričkog, na kraju i potencijalno obeštećenje bio pun pogodak sportskog sektora na čelu sa Vladimirom Matijaševićem. Doveden je na pozajmicu iz Kortrajka, kasnije je njegov ugovor otkupljen.

Prošle sezone Mohamed Badamosi je na 42 meča u svim takmičenjima postigao 13 golova i upisao pet asistencija. Posebno je blistao na početku mandata kada je u prvih deset kola Mozzart Bet Superlige čak devet puta matirao protivničke odbrane.

Već tokom zimskog prelaznog roka pominjala se njegova milionska prodaja. Interesovanje je pokazao Soči, kao i egipatski Al Ahli, ali je reprezentativac Gambije ostao na Banovom brdu.


tagovi

Mohamed Badamosi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara