Komentari na vest

Zvanično: Čelsi pustio svoje dete u Junajted za 70.000.000 evra

g

gost...

pre 10 meseci

Super pojacanje za United, Eriksen nije vise za velike utakmice Fred jedna dobra pa onda nista.Donijece svjezinu veznom redu brzinu, sad da krenu po napadaca Kejn bi bio odlicno pojacanje pozzzzz

Marko Pavlovic

pre 10 meseci

Vredi svaku funtu, čak i više, ali poslednja godina...... Srećno
v

van Bronchorst

pre 10 meseci

Jedino što je ovde preuveličano je cena transfera zbog dužine ugovora. Ako se uklopi u sistem Ten Haga, biće odlično pojačanje za Utd.
D

Don Vito Corleone

pre 10 meseci

Kada vraćaju Megvajera u cirkus da ga ispaljuju iz topa. Dečko čak i fizički ne liči na fudbalera.
M

MUFC 23MJ

pre 10 meseci

Danas hvala Bogu dostupne su nam sve info.tako da ko hoce a nije zlonameran moze da nadje podatak da od kako je Maunt debitovao za Celzi ima najvise postignutih golova i najvise asistencija od svih igraca Celzija u tom periodu ,i naravno ovo za golove je i do Celzija,godinama ne uspevaju da nadju pravog napadaca ,ali ovoliko osporavanje nekoga ko jos nije odigrao tekmu za MU ,pa cekajte Rashy je sezonu pre dolaska TH dao 5 golova ,ej 5 ,a onda pod TH 30 .. drugo TH vidi nesto u Mauntu i to je bitno i koliko god pricali da je ovo prosecna ekipa,ta ekipa je napredovala za samo god dana TH u klubu ,a setite se da je Arteti trebalo 3 god da podigne Arsenal da se bori za titulu i opet nisu uspeli
N

Nikos1988

pre 10 meseci

Ne znam koji fudbal vecina ovde gleda ako im je Mount promasena investicija? Mlad igrac sa vec ogromnim iskustvom igranja u PL, plus potencijal za jos veci napredak. Po mom misljenju savrseno ce se uklopiti u sistem igre Ten Haga, ocekujem dvocifren broj asistencija od njega ove sezone. Jeste da Utd vise gori pod nogama za pravom 9, ali reci da je Mount los i precenjen igrac je nebuloza
c

cylo

pre 10 meseci

Ma pusti ih. Zato što je imao jednu lošu sezonu gde je većinu iste bio i povređen i odjednom je loš igrač. Brzo se zaboravljaju odlične sezone pre toga, ljudi imaju selektivno pamćenje.
L

LeGM

pre 10 meseci

Kratko i jasno,Mancester je kupio verziju Harija Megvajera za vezni red...
S

Sandu Sandu

pre 10 meseci

Kratko i jasno ,pricas gluposti
Y

YNWA

pre 10 meseci

dobar potez Utd,bice bolji nego Antony i Sancho,ali moraju bad mnogo da bi se necemu nadali...stoper,bek,vezni,napadac,golman.
L

Lord

pre 10 meseci

Hahahahahahahaahahahahahahaha pa ne zelim ni da komentarisem neke ljude 🤣

Scholes

pre 10 meseci

Koji krs od transfera u poslednje vreme, a pare kao da rastu na drvetu..
d

dmmmm

pre 10 meseci

Pojacanje za Birmingem i slicno... Katastrofa koga ovi placaju 60 m.. Molio sam Boga da ne dodje u Liverpul..Soboslai izmislio fudbal za ovog pikacua.
r

rd12

pre 10 meseci

Prati drugi sport, iskrena preporuka.
1

1989.

pre 10 meseci

Није 70, него 55. Не знам чему потреба да преувеличавате. Само да би добили коментаре људи како пљују управу Јунајтеда..
K

Kheshig

pre 10 meseci

saberi koliko je 55+5m funti pa prebaci u evre...:)
f

fgh

pre 10 meseci

Ovo je pojačanje na nivou Antonija,plus Englez.
E

EstebanKambiaso

pre 10 meseci

Nije Čelzi pustio, ponudio mu je iste uslove kao i Risu Džejmsu, što je ova balerina odbila, iako je prevara vijeka. Hvala za asistenciju u finalu LŠ i to je sve. Odličan posao Čelzija. Došli su bolji: Nkunku, Santoš.
d

dostojevski

pre 10 meseci

Stvarno ovaj United cudan. City ulozi U odbranu hoce gvardiola od Leipzig. United Mora ako misli iole Malo pametno bombu U odbrani da kupi. Pored toga im je jedan veliki radnik pored casemira potreban I naravno spic. Fernandes je super igraci Ali njemu Su potrebni radnici I ekstra spic da dobije prostor. Nisam ja menadzer Ali City i real to bas imaju. Sto se tice celsija nemam nikakvu positivnu predstavu za sledecu sezonu.
n

nedano

pre 10 meseci

Leti ten hag na pola sezone. Imali su bruku srece prosle sezone. Sad su skoro svi jaki i bice jako tesko. Ni malo mi se ne svidjaju ova pojacanja Mount i vjerovatno onana. Mount klasican prosjek igrac koji je u zadnjoj godini ugovora i pritom placen 65mil. Pa onaj Eze iz palasa je ronaldinjo za njega.
c

cylo

pre 10 meseci

Bruku sreće? U sezoni gde su najviše pehova imali? Šta vi pišete ovde, strašno...
E

EstebanKambiaso

pre 10 meseci

Vidim da su ti nalupali minuse, ali si 100% u pravu. Puno sreće za Utd prošle godine. Ove ima barem 5 timova boljih od njih
K

Kolle

pre 10 meseci

Nazalost, United je tim koji u svom sastavu ima znatno vise ispodprosecnih igraca i bice jako tesko resiti ih se u dogledno vreme.. kada se pogleda, svaka linija tima je za remont i to ozbiljan.. DeGea, pregazilo ga vreme, prosto se ne uklapa u moderne standarde fudbala i to je to.. Stoperi, Martinez ma koliko god srce da ima i koliko god dobro cita igru i ima sjajno postavljanje, jenostavno je fizicki inferioran u odnosu na vecinu napadaca u ligi.. Varan, rovit, slab u duel igri, jer se boji povreda, kao i De Gea istrosen.. Megvajera ne bih komentarisao.. Bekovi i Šo i Vanbisaka polovicni fudbaleri, imaju dosta mana i veoma skloni kiksevima, Vanbisaka posebno.. Sredina, Kazemiro brutalan igrac, ali jako ostar i nepromisljen, osam utakmica propustio zbog crvenih kartona, mnogo za tako bitnog igraca.. Eriksen, nikada vise onaj stari, nazalost.. Bruno, jako kreativan igrac, ali fizicki izuzetno slab i jako slab karakter, kada timu ne ide, mesto da kao kapiten digne tim, pada u sivilo i samo se tuzaka sudiji.. Fred i Mektominej, blagi uzas, nivo Sautemptona.. Krila, Rasford silom prilika igra centarfora, i izgubio se u svemu tome.. Marsijal, povredjen non stop, i jako nezainteresovan.. Antoni od njega nikada nece nista biti, kao ni od Depaja.. Cirkusant obican.. Sanco propala investicija i to veliki promasaj.. jedini dobar Garnaco, ali ako mu stvarno daju 7 ove sezone, pitanje koliko ce se nositi sa pritiskom i ocekivanjima.. jos je mlad za tako veliku ulogu.. I na kraju napadac - NEMA GA!!! U jednom takvom timu, koji je oduvek igrao na gol vise, ima po dva klasna napadaca, minimum, spali su na to da sada nemaju klasicnu 9.. Uzasan tim, koji jos dugo nece biti tamo gde bi po svemu prikazanom u istoriji trebao da bude, na krovu Premier lige i na krovu Evrope...
G

GeOs

pre 10 meseci

Kole, po ovome sto si napisao, rekao bih da su se borili za opstanak. Tim koji ima trenutno United, je sasvim pristojan i fali mu upravo dubina. To je ono sto se videlo u toku prethodne sezone. Taj Eriksen, takakv kakav je, je i dalje odlican igrac, i upravo njehova povreda i neadekvatna dubina tima je uslovila veliki pad u formi u drugom delu sezone. Isto tako izostanak Kazemira. Bruno je odigrao gomilu utakmica i jednostavno nije imao snage zadnja dva meseca. Zato je i potreban ovakav igrac (Maunt) da odmara Bruna i Eriksena. Idealno ke da se dovede jos jedan vezni, jedan spic i jedan stoper. Sve da se spreci prosla sezona gde je u jednom trenutku bio povredjen Martinez, Varan, Kazemiro (suspenzija), Eriksen, Rasford. Pa to ni mnogo jaci timovi ne mogu da amortizuju izostanak 5 kljucna igraca. Izuzetak je Siti. Sto se tice Freda, Mektomineja, Sanca... slazem se. Nemaju kvalitet (prva dvojica), a ovaj treci nema psihu za top klub. Takodje se slazem i za De Geu (mada je on i dalje odlican golman, ali, da, Teh Hag trazi igru nogom), slazem se za Megvajera. Ne slazem se za So-a i Van Bisaku. Oni dosta toga mogu ako tim igra na visokom nivou. Nisu oni niti tip igraca niti pozicija u timu koja moze da uyice na lose ili dobre igre. Oni igraju onako kako igra tim. Ako tim bude los, ne mozes da ocekujes da Bisaka vadi stvari. Drugo, bas Bisaka je igrac sa naimanje kikseva u odbrani. Ne slazem se ni za Antonija. Da, nervira nas kao pojava, kapiram, ali nije on uopste los, a bice bolji, samo da ga jos malo "smire". Ima u sebi temparament i ako se dobro kanalise bice to dobra sezona. Na kraju krajeva, ako dovedu jos jednog veznog, spica i stopera... bice jaci nego ove sezone, to je sigurno.
a

abrakadabra

pre 10 meseci

Gde brate Varan istrosen, covek ima 30 godina i sa martinez su bili sjajan tandem, slazem se za De Gea ali ako dodje Onana to ce biti dobar upgrade, sredina casemiro je ovo bila prva godina i za mene je bio sjajan ove godine ocekujem da bude jos bolji, trebalo bi da se navikao na engleski fudbal, eriksen ce biti dobra zamena za mount-a, a ovi fred, mctominay mogu da odigraju koju minutu, pa nije fred neki bezveza igrac kad igra prvu postavu u Brazilu. Napad slazem se klasicna 9ka tipa Kane, Osimneh ti je preko potrebna, krila imas ih na pretek i sastavices neku dobru kombinaciju, rashford e brutala, a od antonija i sancho mozes uvek da izvuces najbolje nisu oni toliko losi, Garnacho ce da bude brutala igrac ako zadrzi normalnu glavu, a Martial-a bi prodao odmah i to za dzabe kad god da izgubi loptu on stane i hoda terenom to u ozbiljnom fudbalu nema.. Kao navijac Utd-a verujem u ten hag, cim se nije uplasio od Ronalda, ovi klinci nece mu pretstavljati problem.
D

DDR

pre 10 meseci

Moram da ti priznam zao mi te je sto ti nisi dio njihove uprave a ne da gubis tvoj "skaut talenat" iza tastature. Druze moj dragi, ako mogu da zakljucim po tvojim komentarima cijela startna postava Manchestera je blago recena losa. Sto mi govori (opet kazem na osnovu tvoje "analize", da je Ten Hag najbolji trener na svijetu. Jer ako kazemo da sa takvim igracima kako si ih ti opisao covjek je osvojio eto taj Carabao Cup (ne ulazim u njegovu bitnost jer po meni kup je kup) i treci u ligi. O cemu mi onda ovdje pricamo? Po meni ovaj transfer je top pojacanje, pogotovo zbog rotacije i gustog rasporeda tokom godine. Ne moze se ocekivati da ce Manchester svake godine dovodi svjetske zvijezde ali istorija je dokazala da veliki broj trenera koji znaju koji im tip igraca treba (bez obzira na njegov status zvijezde ili ne) budu uspjesniji. Valjda oni u upravu znaju makar malo vise od nas kojima je to posao i bave se time 24 sata dnevno.
č

čcccccc

pre 10 meseci

Sjajno pojacanje za United!Do titule!
K

Kleo

pre 10 meseci

Koliko god da se Celsi raspada u poslednje vreme, sto organizaciono, sto na terenu, tokom poslednjih par godina su zaradili ogromne pare na transferima igraca iz svoje skole. Maunt 70, Abraham 40, Tomori 30, Guehi 20, Loftus-Cheek 20, itd. Kapiram da ce uspeti i Hadson Odoija da uvale nekom za bar 15-20 miliona.
G

Gost300

pre 10 meseci

Sa njima osvojili LS,bili konkurentni u svemu i to sto su zaradili od njih sviju dali skoro sve za Enca...
B

BBK

pre 10 meseci

Tacno, ocekuje se finansijski isto dobra prodaja i Conor Callaghera.
V

Vuče brate

pre 10 meseci

Gost 300 Od svih...
J

Junker

pre 10 meseci

Jesu, al da je tu Roman i dalje, vecina tih igraca ne bi bili na prodaju.
c

cylo

pre 10 meseci

Cena je 55 miliona funti, onaj bonus od 5 miliona je ostvariv ako se osvoje neki trofeji sa njim itd. Znači teško ostvariv bonus, a ako se ostvari, onda je već i nebitno.