ZVANIČNO: Dani Alves se vratio u Brazil i nosiće desetku

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.08.19. | 09:23

Ugovor potpisan do 2022. godine

Saga je završena, Dani Alves je potpisao! Čekao je iskusni desni bek mig iz Barselone da se vrati na Nou Kamp, ali je na kraju odlučio da karijeru nastavi u rodnoj zemlji.

Sjajan Brazilac potpisao je ugovor do 2022. godine sa Sao Paulom, potvrdio je taj klub na društvenim mrežama. Poznato je da će Dani Alveš u novom klubu nositi dres sa brojem deset.

Izabrane vesti

Tim sa Morumbija je Danija Alvesa predstavio interesantnim video prilogom.
„Trenutno je 2019. godine i mogao sam da biram gde ću da igram, ali odlučio sam se da se vratim u Brazil. Hoću da igram za svoj narod i klub koji mi je u srcu. Deluje, ali ja sam tu“, rekao je Dani Alves.

SAO PAULO OSVAJA BRAZILSKU SERIJU A - KVOTA 17,00

Velikan iz Brazila imaće pomoć sponzora kako bi finansijski mogao da izdrži Alvesovu veliku platu. Za pregovore sa bivšim superstarom Barselone i PSŽ-a bio je zadužen izvšni direktor Sao Paula Rai.
On je oličenje ono što menadžement ovog kluba traži. Jedan je od najboljih svetskih igrača, poznat po profesionalizmu, odlučnosti, i beskrajnoj žeđi za pobedama i trofejima. On ima veliku strast prema Brazilu. Rekao sam Daniju da će jednog dana doći u klub za koji navija, srećan sam što sam to ispunio“, rekao je predsednik Sao Paola Karlos Augusto.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara