Komentari na vest

Zvanično: Dele Ali u Evertonu, Totenhemu i do 48.000.000 evra

G

GDFT

pre preko 2 godine

48 miliona za ovog lika???? Pa ovaj je zavrsio sa ozbiljnim fudbalom jos pre 3 godine.
p

plavac

pre preko 2 godine

ako ne odigra 20 tekmi ni centa.ovo 48 je verovatno titula,plasman u ls,zlatna lopta i sl gluposti.dogodine u mk donsima
S

Sir Bobby Moore

pre preko 2 godine

Поздрав за Деле Алија уз песму Пропали фудбалер од Лазе и Гоција
r

radnicki

pre preko 2 godine

Sve sami znalci,pad forme pocinje jos kod poketinja da bi posle dosao murinjo koji ga je u pocetku vratio u neku formu vrlo kratko bljesnuo je alli i nestao,da bi na pocetku sezone kod nuna dobio priliku izgledao je kao neki amater,na kraju dolazi konte koji ni on ne uspeva da vidi da jos moze da igra na vrhunskom nivou i naravno precrtava allija,4 razlicita 4 vrhunska trenera nisu uspeli daga vrate u formu, sto ne znaci mozda mu nova sredina donese bolje dane ,sportski pozdrav !

Mr 007

pre preko 2 godine

Samo da dodam,ovo je vrhunska opklada Evertona. Za njih 10-15 miliona evra nije nista,a ako ga vrate u nekadasnju formu,dobili su sedmicu na lotou. Ovo su pametni transferi,a ne kao Njukasl i Drvo od 30 miliona evra.
G

Gost41

pre preko 2 godine

Bravo za komentar. Da vidiš kad ovaj eksplodira u Evertonu za 0 evra a Wood iz NCFC postigne max 2 gola za 30 miliona...a i ako ne eksplodira, baš ih briga....0 evra....
p

plavac

pre preko 2 godine

dogodine u mk donsima

Mr 007

pre preko 2 godine

Ovo je stvarno fascinantno,smatram da je Totenhem napravio veliku gresku. Dele Ali je bio jedan od najboljih veznjaka godinama u PL i glavni vezni Totenhema uz Eriksena,pritom je jos uvek mlad. Sigurno su mogli da ga vrate na pravi kolosek,umesto da ga prodaju za 10-15 miliona evra. Nije on igrac sa jednom dobrom sezonom,vrhunski je igrac to. Kad ga Lampard vrati sa splavova u sluzbu ekipe,ponovo ce biti jedan od najboljih veznih PL.
M

Markone91

pre preko 2 godine

Kakva greška? Tot je riješio problem koji traje već četiri godine. Dečko je od zlatne ere Pochetina totalno pao u zaborav. Psihički je totalno nezainteresiran, fizički se ne trudi kako ni na treninzima, tako ni na utakmicama. Ako oduzmeš sve to, što ti ostane? Dečkić sa dredovima, koji se slika po Tiktoku, a najviši doseg u zadnje dvije godine je to što hoda sa kćeri od Guardiole.
D

Damir92

pre preko 2 godine

Od kad je pustio te dredove i da glumi nekog pajsera iz bronksa i forma mu je pala..
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

7 godina u klubu. Ogroman talent, ali previse bubica u glavi. Hvala mu za prvih 4,5 godina. Zadnje 2 i po cemo mu oprostiti. Still better than Ozil
G

Gost999

pre preko 2 godine

Hahahha da li je realno da si u istu recenicu stavio Dele Alija i Ozila? Ozil u Arsenalu 3 Fa Kupa i 3CS, a Ali u Totenhemu ni Audi Kup nije osvojio, mozda neki turnir na treningu kad se podijele izmedju sebe. Da ne pricamo o trofejima sa reprezentacijom i van Engleske..Smijesan komentar.
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Ozile, čedo Erdoganovo. Dovede li Arsenal koga?
G

Gost999

pre preko 2 godine

Zamisli kad tako poluzainteresovan fudbaler ima toliko vise uspjeha nego npr Ali ili jos gore, Hari Kejn, najbolji igrac u istoriji Totenhema.. Nisu nikog. A i nece, a i nije potreban, oni su jaci od Totenhema pa kad bi Arteta i Edu igrali par centralnih veznjaka..

Gost17

pre preko 2 godine

Meni je nekako promaklo kako je ovaj dečko dospeo od statusa jednog od najboljih veznih igrača u totenhemu, kao i po mom mišljenju jednom od boljih u premier ligi (ne naj naj, ali dosta dobar igrač) do trenutnog statusa... Je l imao neku tezu povredu koju sam propustio ili ga je neki trener formacijom osakatio ili sta vec? Mislim da Dele ima još kvalitetnog fudbala u nogama... Mozda se varam.. Voleo bih da me neko uputi :)
K

Kosta11

pre preko 2 godine

Poceo da glumi facu i da sve manje trenira i vise ebe.
p

plavac

pre preko 2 godine

ništa specijalno,kad su krenule priče o realu i milioni kamioni posle one jedne polusezone dečko prsao sa glavom

Gost17

pre preko 2 godine

Znaci desilo mu se što i većini klinaca ništa novo.. Retko ko ostane zdrav u glavu i posle tolikih para, čast izuzecima :) Hvala svakako na odgovoru ljudi :)

RossoneroVero

pre preko 2 godine

Im'o je udes, desio mu se Murinjo!
T

TiP

pre preko 2 godine

Auuu ovaj Everton ne zna gde udara, definitivno sa Lampardom i ovim Idu u Cempionsip.
Q

Qwertyuiop

pre preko 2 godine

@Tip Mislim da ce Totenhem sada da izvisi i za LK,a i iz LE.Dele Ali im daje gol koji ce ih kostati LK.Pazi sta sam ti rekao.Hvala Konte sto ces unistis jos jedan klub u Engelskoj.Kao da im nije dovoljan Murinjo,a dobro.Posle Celzija uspece da unisti i Totenhem kao i Murinjo samo sto Murinjo ima tu i Mancester United koji je unistio.

NemanjaKZ

pre preko 2 godine

@Qwertyuiop: Taj isti Mancester je bio u kanalu i pre i posle Murinja. Na kraju ispada da su najbolje prolazili dok je on bio na klupi samo sto se vi razumete u fudbal kao Marica u kriv k....
G

Gost 8

pre preko 2 godine

Solidan prelazni rok karamela