Zvanično: Dušan Đorđević selektor mlade reprezentacije

Vreme čitanja: 1min | pet. 02.06.23. | 15:15

Stigla potvrda posle sednice IO FSS

Dileme više nema: Dušan Đorđević predvodiće mladu reprezentaciju Srbije u narednom kvalifikacionom ciklusu. Ovu odluku potvrdio je na današnjoj sednici Izvršni odbor FSS na čelu sa predsednikom Draganom Džajićem.

Reklo bi se očekivana odluka, pošto je bivši trener Napretka i Čukaričkog još odavno važio kao prvi favorit da zameni Gorana Stevanovića. Pred mladim stručnjakom je jako dugačak i težak put, posebno zbog činjenice da je mlada selekcija Srbije u prethodna dva ciklusa bila neuspešna.

Izabrane vesti

Srbija se u kvalifikacijama za odlazak na Prvenstvo Evrope 2025. godine nalazi u grupi sa Engleskom, Ukrajinom, Severnom Irskom, Azerbejdžanom i Luksemburgom. Srbija otvara kvalifikacije 12. septembra kada će biti domaćin Azerbejdžanu.

Za selektora Futsal „A“ reprezentacije postavlja se Dejan Majes. Za omladinsku (U19) futsal reprezentaciju zadužen je Marko Gavrilović, a brigu o najboljoj ženskoj futsal selekciji vodiće Vladimir Jovanović. Radi se o stručnjacima koji su u prethodnom periodu obavljali isti posao u futsal selekcijama, tako da se sa njima produžava ugovor.


tagovi

Dušan Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara