Komentari na vest

Zvanično: Eljif Elmas „crveni bik“ do 2028.

G

Gost83

pre 4 meseca

Eljif Elmas sigurno nije Makedonac...sto pre zid napraviti, dok jos nije kasno.
m

milm

pre 4 meseca

Nije ni to sto ti mislis.Turskog je porekla.
p

pampararam

pre 4 meseca

Pritom je odbio da igra za reprezentaciju Turske dok je bio u fenerbahceu. Tako da...
V

Vidara

pre 4 meseca

Rodjen u Skoplju poteklom je iz s.Jelovjane na Shar Planini. Vi te ljude poznajete ka Gorance na Kosovu samo sto su ovi sa druge strane granice.
R

Replika

pre 4 meseca

@gost83 Elmas je veći Makedonac od mnogih drugih koji tvrde da su Makedonci. Rođen je, odrastao i školovao se u Makedoniji. Ovde je započeo karijeru (Rabotnički). Njegova porodica živi ovde. Makedonski govori bolje od mnogih „patriota“ koji žive u inostranstvu. Umesto reprezentacije Turske izabrao je reprezentaciju Makedonije. Elmas, Alioski, Ademi i Bardi su poštovani u Makedoniji. Mnogo više nego vaš omiljeni „makedonac“ Pančev, koji se javno zalagao za promenu imena države.
К

Косингас

pre 4 meseca

Не срамоти се таквим коментарима. Ељиф је Горанац, а његова цела породица говори српски језик. Момак игра за Северну Македонију и свака му част на томе, јер су му Турци нудили милионе само да игра за њих. Није поклекао. Ељифу свако добро.
g

gama

pre 4 meseca

Ovaj napoli daj boze ligu sampiona da izbori
S

Svaka čast,aplaudiram

pre 4 meseca

Rad Lajpcigove uprave je za svako divljenje,kakve god rezultate da naprave ove sezone.Tačno znaju šta hoće i ko im za to treba,kupe a kad prodaju pošteno naplate.