ZVANIČNO: Evo i Benasera

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.08.19. | 10:25

Milan se još jednom ponovio...

Četvrto Milanovo pojačanje ovog leta je i zvanično - Ismael Benaser!

Posle nekoliko dana čekanja, zbog čega su se navijači čak malo i zabrinuli misleći da bi i ovaj posao mogao da propadne kao onaj s Anhelom Koreom, zvanično najbolji igrač Kupa afričkih nacija i osvajač tog takmičenja sa Alžirom ovog jutra doputovao je u Casa Milan kako bi konačno parafirao petogodišnji ugovor i zadužio opremu Rosonera. Benaser je postao četvrti novajlija ovog leta posle Radeta Krunića, Tea ErnandezaRafaela Leaoa, ali verovatno ne i poslednji do kraja leta. 

Izabrane vesti

TRANSFERI UŽIVO - nedelja, 4. avgust

Milan će na račun Empolija uplatiti 16.000.000 evra kroz fiksno obeštećenje i još oko 1.500.000 evra u raznim bonusima. Petogodišnji ugovor biće vredan ukupno 7.500.000 evra, odnosno 1.500.000 evra neto po sezoni.

Iako je danas zvanično overen transfer, Benaser se neće još pojaviti na pripremama Milana pošto je dobio produženi odmor zbog svih obaveza na KAN.

Benaser je impresionirao svojim igrama u dresu Empolija prošle sezone. Odigrao je 37 ligaških utakmica i skupio tri asistencije. Mnogi ga porede s Đenarom Gatuzom po energiji kojom zrači, a na KAN je dodatno unapredio svoju igru i pokazao da bi mogao da bude Milanov kapitalac!

Posle dobrih izdanja na KAN počeli su da se javljaju brojni klubovi iz Premijer lige, pa čak i Turske, ali je Benaser već dao obećenja Rosonerima koje nije želeo da prekrši. Benaser je potekao u Arsenalovoj akademiji i Tobdžije su imale mogućnost da izjednače Milanovu ponudu Empoliju, ali su tu priliku propustili.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara