Ljubomir Fejsa (©Reuters)
Ljubomir Fejsa (©Reuters)

Zvanično: Fejsa kod Milojevića za ugovor od 3.000.000 evra (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.09.20. | 17:13

Plata 1.500.000 evra godišnje

Zvanično je: posle sedam godina rastali su se Ljubomir Fejsa (32) i Benfika. Ali, srpski fudbaler nije na birou rada, već od danas ima novi klub – Al Ahli.

Kao što je najavljeno pre nekoliko dana, Fejsa karijeru nastavlja u Saudijskoj Arabiji. Novi poslodavac mu je Al Ahli, a novi trener Vladan Milojević.

Izabrane vesti

Kako pišu Arapi, Fejsa je potpisao ugovor na dve godine sa novim klubom, a zarađivaće 1.500.000 evra godišnje. Srpski fudbaler, nekadašnji reprezentativac, prošao je lekarske preglede i stavio paraf na ugovor. On je prvo evropsko pojačanje Al Ahlija u ovom prelaznom roku, a mediji iz Arabije su pisali da je došao po želji Vladana Milojevića.

Nadaju se u saudijskom klubu da će Fejsa poneti sa sobom šampionski pelcer, pošto je od 2008. do 2017. godine, noseći dres Partizana, Olimpijakosa i Benfike, osvojio deset uzastopnih titula prvaka države.

Benfika i Fejsa su se juče dogovorili oko raskida ugovora, pošto je srpski vezista imao potpisano na još godinu dana sa lisabonskim Orlovima, koji nisu računali na njega još od prošlog leta. Prolećnu polusezonu Ljubomir je proveo u Alavesu na pozajmici.



tagovi

Ljubomir FejsaVladan MilojevićAl AhliSaudijska ArabijaBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara