Zvanično: Gavrić četiri godine u Ferencvarošu! Plata 350.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 12.08.21. | 21:25

Crveno-beli dobili 1,2 miliona evra i 20 posto od dalje prodaje

Najava transfera osvanula je ovog jutra. Potvrdu vesti mogli ste da čitate na portalu MOZZART Sport, a sada je ceo posao dobio zvaničan oblik. Doskorašnji krilni fudbaler Crvene zvezde je novi igrač mađarskog šampiona Ferencvaroša, objavio je taj klub na društvenim mrežama.

Momak iz Republike Srpske potpisao je ugovor o četvrogodišnjoj saradnji sa Fradijem, gde će po sezoni zarađivati 350.000 evra. Učesnik plej-ofa za Ligu šampiona na ime obeštećenja platiće Crvenoj zvezdi 1,2 miliona evra u dve rate. Polovinu pomenute sume crveno-beli će dobiti odmah. Crveno-belima će pripasti i 20 posto od naredne prodaje.

Izabrane vesti

Crvena zvezda je imala mnogo veća očekivanja, kada je reč o prodaji momka iz Ugljevika. Brojni italijanski klubovi držali su dugo na oku Željka Gavrića, čekala se prethodnog leta konkretna ponuda Atalante ili Fjorentine. Tada je Željko Gavrić imao i najveću tržišnu vrednost.

Ljudi iz Ferencvaroša su iskoristili povoljan momenat pošto je Crvenoj zvezdi preko potreban novac posle eliminacije od Šerifa u trećem kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.

Posle dolaska Dejana Stankovića na mesto trenera Željko Gavrić je imao lep uzlet. Do dolaska Aleksandra Kataija je bio standardan, ali je od prošlog leta u blagom padu. Ove sezone je izgubio status i zabeležio samo 44 minuta takmičarskog fudbala. U dresu crveno-belih je odigrao 44 utakmice i postigao pet golova.


tagovi

Željko Gavrić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara