Aron Remzi (©rangers.co.uk)
Aron Remzi (©rangers.co.uk)

Zvanično: Juventus se rešio i Remzija! Ali ne i njegove visoke plate...

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.01.22. | 22:35

Zvučno pojačanje na Ajbroksu

Paklen finiš prelaznog roka u Juventusu. Posle transfer bombe u vidu Dušana Vlahovića, torinski klub je počeo da radi na više frontova što se tiče odlazaka i dolazaka.

Ozvaničili su dolaske veziste Denisa Zakarije iz Borusije Menhengladbah i mladog Frozinoneovog napadača Simonea Gatija, a sa Totenhemom su završili odlaske Dejana Kuluševskog i Rodriga Bentankura. Međutim, tu nije kraj. Juventus je uspeo da se reši i skupocenog promašaja, Arona Remzija.

Izabrane vesti

Sreda, 20.45: (2,35) Seltik (3,30) Rendžers (3,05)

Iako je Velšanin u Juve došao bez obeštećenja iz Arsenala, sa platom od 7.000.000 evra po sezoni neto, godinama je bio jedan od najplaćenijih u klubu, a na terenu je bio retko zbog povreda i slabe forme. Ove zime su ga hteli Barnli i Vulverhempton, ali je na kraju završio u Glazgov Rendžersima.

Škotski velikan je danas dogovorio pozajmicu Remzija, sada i ozvaničio! Imaće pravo otkupa na kraju sezone po ceni od 5.500.000 evra. S tim što će Juventus i dalje da plaća 30 odsto njegove plate, a Škoti preostalih 70 procenata. Remzi je ranije danas doputovao u Glazgov na lekarske preglede i potpis ugovora. U Rendžersima će da zameni povređenog Janisa Hadžija.

Veliki potpis za Policajce iz Glazgova.


tagovi

Glazgov RendžersZimski prelazni rok 2022Aron Remzi

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara