Komentari na vest

ZVANIČNO: Konte novi menadžer Totenhema, tražio da mu obećaju Vlahovića i Kesija

c

comi 85

pre preko 2 godine

Kako je Cirkovic štoper cuvao Kejna a jooj
c

crvenocrni

pre preko 2 godine

tooo konte doktore,da se ne pojavi ti otišao bi i kesi besplatno a ovako možda uzmu koju paru za njega u januaru
G

Gost nepozvani

pre preko 2 godine

Ako je momku cilj da se bori za trofeje šta će u Totenhemu onda, bolje mu je da ostane u Fiorentini. U stvari isto je, obe ekipe ni na soniju ne mogu uzeti trofej
Ј

Ја ипак мислим

pre preko 2 godine

Да су тотенхем и конте грешка прво нити има штопере какви одоговарају његовој формацији а потом ни бекове а о средини терена да не причамо једини који могу да прођу су лорис сон и кејн остало пиши пропало
Z

Za 3 boda

pre preko 2 godine

Vlahoviću, 9-ka te čeka, spremna

Bürgermeister

pre preko 2 godine

Totenhem vec sad duguje nesto manje od Barse. I jos su zivi...
G

Gost667

pre preko 2 godine

Njih je ukopao stadion, ali Totenhem za razliku od Barse ima decenijski plan ispred sebe, tako da se ovo dugovanje predvidjalo.
D

Djuricic mora

pre preko 2 godine

Rece neko, ne mogu Kejn i Vlahovic.. verovatno ce prodati Kejna da bi kupili Kesija i Vlahovica. Ali ako ostane Kejn uz njih dvojicu ne vidim zasto ne bi igrao kao u Celsiju 343 sa laznom devetkom. Ljoris - odbrana je uzas - Regulion, Kesi, Hojbjerg, Emerson - Kejn - Son, Vlahovic. Zvuci dobro, al gde ce Vlahovic u malerozni Totenhem, bolje atletiko i arsenal, pa cak i Juve..

Thanos

pre preko 2 godine

Samo Vlahovic da ne ode tamo...Bolje Juve ili Milan
P

Plata

pre preko 2 godine

Sa 17 miliona Konte nikako ne moze biti drugi najpleceniji trener na svetu. Prvi je Colo Simeone koji ima godisnju platu preko 40 miliona, zatim sledi Gvardiola sa 23, pa Klop 17,5...
1

14

pre preko 2 godine

London is red!
H

Hazard

pre preko 2 godine

Sine u Londonu postoji jedan velikan dvostruki prvak evrope, i ostali mali klubovi.
G

Gost00711

pre preko 2 godine

Otvorice se sad Levi posto je izgradnja stadiona gotova i nemoraju ulagati vise u to..sad Januara je prilika..znaju dobro kakav je Konte i nebi ga doveli za dzabe sigorno.
Н

Немају шта улагати

pre preko 2 godine

Али плаћају дугове заостале за тај стдион
G

Glavni gost

pre preko 2 godine

Mancester je jedini tim za kontea ali konte sigurno ne bi dosao u junajted dok je tu ronaldo
K

KROJF

pre preko 2 godine

Cenim Kontea.Čovek ima rezultate.Kapa dole.Ovo znači da junajted ima slabijeg menadžera i od Totenhema.KLOP GVARDIOLA TUHEL.Sad i KONTE.Biće zanimljivo videti kako će se odvijati odnos na relaciji KONTE-LEVI.Ako se ta OSOVINA ODRŽI pozitivno za Totenhem.Pukne li.... POZDRAV
T

Taurunum

pre preko 2 godine

Brate moj, Vest Hem Everton Lids Vulvsi Arsenal svi oni imaju bolje trenere od ovog indijanca, samo ima par igraca koji uvek izvuku neki rezultat kad mu se drma klupa
D

DFGE

pre preko 2 godine

Svako ko ima dve cuke o fudbalu, zna da u modernom fudbalu ne mogu igrati zajedno Kejn i Vlahovic, prestaninte sa lozenjem.
A

Aca1981

pre preko 2 godine

Ne navijam ni za jedan strani klub ali obožavam fudbal i pratim ga više od 30 godina. Kad neko počne sa ovim "stručnim" frljanjima te ovaj ne može dobro da igra u ovoj formaciji, te ova dvojica ne mogu zajedno jer su istih karakteristika, te ovo te ono smuči mi se. Dobar igrač je dobar igrač i može da igra u timu sa dobrim igračem sličnih karakteristika. Tu dolazi do izražaja znanje trenera, da objasni svima u timu šta da rade da bi se maksimalno iskoristila ovakva dva špica i da vidiš kako to može da pršti.
G

Gost89

pre preko 2 godine

Konte, Pep, Tuhel, Klop.......a ovamo Ole, kakva tragedija Junajteda!
T

TiP

pre preko 2 godine

Kakav sah-mat Totenhema, sad su sigurno u TOP 4, auuu al ispusi Junajted😂
Н

Не трчи пред

pre preko 2 godine

Руду!
G

Gile Interista

pre preko 2 godine

Levi je stipsa, posvadjace se oni vec u januaru ima da izbije bura zato sto Levi ne zeli da se otvori novcano i dovede pojacanja, Naravno onda ce Konte da radi svoj posao za ugovor koji ima, a kad izostane uspeh koji je obecao onda ce da prica kako mu nisu doveli adekvatna pojacanja i da u restorano gde jelo kosta 1000 eura a on 100 eura ima u dzepu da tamo ne moze da vecera, ja mu zelim da uspe, ali Levi je velika stipsa od coveka, jurice oni slobodne agente u januaru i to je sve, a da tu nesto ne stima vec su se ogradili sa ugovorom od samo 18 meseci, zasto samo 18 meseci, a ne recimo dve godine ? kratko i jasno, znaju da Konte ima kratak fitilj pa ako dodje do otkaza da ga ne bi placali posle toga, ali ja zelim Konteu svakako da uspe, uradio je velike stvari za Inter i na tome sam mu zahvalan, nije samo doneo.Interu Skudeto, nego je dao Sansu i stoperu Bastoniju koji sad vrh igrac on ga licno napravio igracem, da ne pisem o tome da je od Lukakua napravio masinu za koju je Inter kasirao 115 mil eura, hvala mu veliko na tome
S

Samo Chelsea

pre preko 2 godine

Don je institucija, sto mi drago sto ispusi Junajted, ma imaju novog Fergija proradice sokser 2034😂😂😂
s

sg018

pre preko 2 godine

Znaci Regulion ce da procveta(igrac koji voli da stiji visoko i potpuno odgovara Konteovom stilu sa bekovima). DMF je prioritet jer Ndombele i Dier nikako nisu taj nivo. Kejn ce do kraja sezone da ubaci 20+ kao Lukaku u Interu, a a Son ce glumitu Lautara.
g

gost978

pre preko 2 godine

Hojbjerg je DMF
Г

Гост

pre preko 2 godine

Дајер не може ни семенке испред стадиона па продаје а камоли да игра задњег везног, о штоперу да не причам.
L

Lel

pre preko 2 godine

Obecao Levi i Kejna pustiti xD ,maks godina dana, vrlo moguce i na leto kao u Interu. Miljama iza Celzija, Sitija, Liverpula pa i Junajteda i Arsenala. Konte radi bez kompromisa i samo po svom gura a znamo ko je Levi.
I

Igor78

pre preko 2 godine

Ni jedan od pomenute dvojice neće doći u Totenhem.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Prodaj Kanea, uzmi pare i investiraj u ambiciozne, a ne ulagati nadu u nekoga koji bi da ide iz kluba.
C

Conte

pre preko 2 godine

Hvala na savetu,razmislicu
R

Realno posmatrano

pre preko 2 godine

Samo jedno je sigurno, Totenhem ce igrati 3-5-2. Salu na stranu, pod Konteom bi mozda mogao Regilon da procveta, jer je dobar levi bek, a u formaciji sa 3 pozadi dobio bi veliku slobodu ofanzivno. Samo ne znam sta ce Konte sa postojecim veznim redom i stoperima.
D

Dukic

pre preko 2 godine

"u celsiju pobeda se očekuje, u totenhemu pobedi se nadaju" Conte 2017
B

B1988K

pre preko 2 godine

Dobra vijest, plašio sam se da će Konte preuzeti M. United.
G

Ginola 14

pre preko 2 godine

Malo stariji navijači znaju da kad su u pitanju tradicija i ugled, Tottenham je bio jedan od top timova u Engleskoj. Prvi Engleski tim koji je osvojio Evropski trofej, jedan od 5 timova koji su osnovali Premier Ligu '92-e uz United, Liverpool, Everton i Arsenal. U to vrijeme Chelsea i City npr. nisu bili ni na mapi. Nažalost, loše poslovne odluke i nedovoljna ulaganja su učinile da klub postane predmet sprdnje u posljednjih 30-tak godina. Danas, klub ima top infrastrukturu, akademiju, trening centar i naj stadion u Engleskoj. Ono što nedostaje je ulaganje u tim i ovakav menadžer. Izgleda da je nakon 20 godina odlaganja neizbježnog Levy napokon shvatio. Nikad nije kasno. COYS
G

Gle sad

pre preko 2 godine

Opet budete 7. u ligi
G

Gaizka

pre preko 2 godine

Kako Man Siti nije bio "ni na mapi" kada je stariji klub od Totenhema, osvojio titulu 15-tak godina pre nego što će to uraditi Totenhem, a i taj evropski trofej koji spominješ je i Man Siti osvojio svega par godina kasnije. Takođe, sezonu pre osnivanja Premijer lige, Man Siti je završio na 5. a Totenhem na 15. mestu. Tako da nemate ni prošlost, ni sadašnjost a koliko vidim ni budućnost, bolju od Mančester Sitija.
R

Rajka Baregro

pre preko 2 godine

Gaiska ne pali se!
S

Statističar 11

pre preko 2 godine

Da dopunim - prvi klub iz Engleske koji je osvojio 2 različita evrokupa - Kup Uefa i KPK, je bio upravo Totenhem. Totenhem ima dobar tim, ima pare, ima nov - velelepan stadion, ima veliki broj navijača; nedostaje im samo jedno - veliko trenersko ime, neko ko ko će harizmom i autoritetom ulizi samopouzdanje i klubu i timu, i povesti ga vrhu tabele i trofejima. Videćemo da li je Konte taj sa kim će Totenhem da krene u bolja vremena.
n

nidza1981

pre preko 2 godine

apsolutno nespojiv spoj... ovaj ce mu kupiti igrace samo ako proda najbolje a ovaj nervcik pocece da kuka od trece sedmice da nema pojacanja...
P

Princ

pre preko 2 godine

Dovesce Brozovica 100% ovom istice ugovor a kod konte a je ovaj igrao najbolji fudbal
G

Gaizka

pre preko 2 godine

Obećanje ludom radovanje :)
K

Kosta11

pre preko 2 godine

Od ove ekipe su ostali kane i son,ali kada promeni sistem poznat je da izvuce dosta iz prosecnih igraca.
K

Kukaa

pre preko 2 godine

Šta mu je ovo trebalo...najgora opcija moguća
@

@ssss

pre preko 2 godine

Kakav crni Totenhem, Vlahovićeva sledeća stanica je Juventus.
T

Trololo

pre preko 2 godine

Hahahah, srecno s tim!
c

cirkus

pre preko 2 godine

Totenhem samo na "konteovski" nacin i moze da nesto osvoji.. Ljudi ih prozivaju kako su luzerski klub, ali ne znam sta ocekuju od totenhema, prosto nisu na nivou pojedinih rivala, uvek ima i kvalitetnijih, a o plateznoj moci da ne govorimo, tako da nek probaju s konteom i to je to.
L

LudiDejo

pre preko 2 godine

Nije mi jasno kako italijani još u ujeo nisu naučili da prodaju. Ako hoće da mu neki talenat ostane onda mora da ima vrhunske igrače u timu, a ne da mu bude vrhunski igrač taj sto ima potencijal. Nikada niko neće ostati u klubu tako. Kupili Vlahovića za siću, ekstremno mu porasla cijena i onda očekuju ekstremno puno za transfer ili da ostane. Naravno da on ambiciozan i mlad traži transfer u meki veći klub kada prepozna svoje sposobnosti u nekom slabijem. Salah ne bi bio ovo sto je danas da je ostao u Fiorentini.
D

Dret

pre preko 2 godine

Konte oce dovede pola serije A :)