Nenad Lalatović (©MN Press)
Nenad Lalatović (©MN Press)

Zvanično: Lalatović do kraja sezone u Subotici

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.11.23. | 17:42

Spartak zakazao promociju novog trenera

Posle kratke trenerske epizode u Ukrajini, na klupi Zorje, Nenad Lalatović ponovo će raditi u srpskom fudbalu. Poduža lista domaćih klubova u kojima je radio 45-godišnji strateg biće dopunjena Spartakom iz Subotice.

Lalatović će Plave golubove voditi do kraja sezone, a promocija je zakazana za sredu u podne.

Izabrane vesti

Subotičani se posle 14 odigranih kola nalaze na 11 mestu Mozzart Bet Superlige sa 16 bodova. U nedelju su u Ivanjici poraženi od Javora 0:2, što je dovelo do rastanka sa trenerom Aleksandrom Keržakovim. Nadaju se na severu Srbije da će ove sezone popraviti plasman u odnosu na prošlu i uspeti da se plasiraju u plej-of domaćeg prvenstva, međutim, dosadašnji rezultati ne idu tome u prilog, a pritom je ekipa eliminisana iz Kupa Srbije od drugoligaša Grafičara (0:2). Stoga je klub odlučio da promenom trenera pokuša da prodrma tim.

Lalatović se u dosadašnjoj karijeri afirmisao kao neko ko ume da ostvari dobar odnos sa igračima i podigne atmosferu u teškoj situaciji. Više puta je angažovan da "gasi požar" i dosad je uglavnom uspevao u tome, osim prošle sezone kada nije uspeo da sačuva novosadsku Mladost u Mozzart Bet Superligi. I pored toga što je vodio Crvenu zvezdu, njen nekadašnji kapiten najveći trenerski uspeh ostvario je u Vojvodini, sa kojom je osvojio Kup u sezoni 2019/2020.


tagovi

Spartak SuboticaNenad Lalatović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara