Komentari na vest

Zvanično: Ludogorec bogatiji za 8.000.000 evra

s

sg018

pre 11 meseci

Evropska Unija je isto prepreka u prodaji igraca. Mnogo je manji porez i u Evropskim ligama nasi igraci zauzimaju mesto stranca jer Srbija nije u EU(vodi se kao zemlja treceg sveta). Zbog toga neki momak iz Hrvatske lige vredi vise od nasih klinaca
Ј

Јосиф

pre 11 meseci

Звезда неможе цео офанзивни ред да прода за 8 милиона!
a

ali...

pre 11 meseci

zato partizan može,ustvari igrači sami beže i tuže...
N

Nenad1246

pre 11 meseci

Nama je rezultat prioritet ne trgovina.
A

Astoria

pre 11 meseci

Eto kako i Bugari počeše da prodaju igrače za velike pare! Tržišna cena mu je bila 4 miliona evra, a prodali su ga za 8!!! Primer za naše klubove. Jeste da je mlad (21), centarfor, doveden za 1,32 miliona evra iz Kruzeira, ali recimo ne radi se o mladom reprezentativcu Brazila. Pa ipak je glatko prodat za ozbiljnu sumu. A mi ne možemo Erakoviću da nađemo klub, reprezentativac je, i sa Zvezdom je imao bolje sezone Ludogoreca sasvim sigurno. Jedino je fakat da se defanzivci prodaju za manje pare od napadača.
f

fkr1958

pre 11 meseci

Naši klubovi ne mogu da prodaju igrače, jer nemaju veze i dolaze iz lige koja je nameštena uglavnom.
D

DžoniRS

pre 11 meseci

Pa ima mala razlika. Ovaj je napadač a Eraković je štoper. I nikad štoper neće biti plaćen ovoliko, osim ako nije neverovatan talenat. I ne, Pavlović nije plaćen toliko koliko mislite, to su bajke za malu decu. I najbitnije, za napadače će uvek da se otvore, za štopere baš i ne.