Miloš Rašica (©Reuters)
Miloš Rašica (©Reuters)

Zvanično: Milot Rašica je novi Kanarinac

Vreme čitanja: 1min | uto. 22.06.21. | 17:18

Ugovor na četiri godine

Počela je seoba iz Verdera posle ispadanja kluba u drugu ligu. Do velikih promena u timu svakako mora da dođe, jer plate moraju žestoko da se srežu da bi klub mogao da diše u nižem rangu.

Engleski Norič je zvanično objavio danas da je u svoje redove doveo Milota Rašicu, po mnogima najboljeg igrača Verdera prethodnih sezona. Ugovor je potpisan na četiri godine, a visina transfera nije zvanično objavljena, mada engleski mediji špekulišu da su Kanarinci platili 10.000.000 evra.

Izabrane vesti

Rašica je rođen u Vučitrnu, tamo je i napravio prve fudbalske korake, a kada je imao 16 godina otišao je u Vitese, iz kojeg je 2018. stigao u Verder. U Bundesligi je odigrao 100 utakmica i postigao 27 golova.

„Zaista sam uzbuđen što ću igrati pred navijačima Noriča i u Premijer ligi. Davaću sve od sebe na svakom meču i nadam se da ću oduševljavati navijače golovima i asistencijama. Ne mogu da dočekam da počnemo“, rekao je Rašica za klupski sajt.

Očekuje se da tokom letnjeg prelaznog roka i srpski reprezentativac Miloš Veljković napusti Verder, pošto ima konkretnu ponudu iz Francuske, od Liona, ali zeleni sa Vezera zatežu, jer žele više novca od ponuđenog za obeštećenje.


tagovi

Milot RašicaVerderNoričPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara