Komentari na vest

ZVANIČNO: Monakovo veliko pojačanje za sam špic, Arsenalu 40.000.000 od pametne pozajmice

S

Stelt

pre 9 meseci

Vreme će pokazati da li su se zajebali ili ne što su ga prodali. U svakom slučaju meni je krivo što nije dobio šansu da ga malo više vidimo u akciji u Premier ligi.
С

Сербона

pre 9 meseci

Није толики проблем што је отишао Балогун, јер он тек треба да се доказује на високом нивоу колики је проблем што је деведена она беживотна смлатина Хаверц за 70 милиона. Прича се да ће отићи ЕС Роу за 30-40 милиона. Значи, за оног безбољног мамлаза Хаверца су дата два сјајна млада играча. Е то је велики проблем за који је одговоран, нико други до Артета који је инсистирао на Хаверцу, а сад не зна шта да ради с њим у тиму. Еду је био за друга решења, његов пик за везни ред Арсенала је Лукас Пакета још од прошле године.
G

Gost300

pre 9 meseci

Mene su cijelo ljeto napadali sto sam pricao protiv haverca i ako sam zestoki Arsenalovac,covjece sta mozes okekivati od igraca ima li dobar sut-nema,ima li centarsut-nema,ima li dribling-nema,ima li brzinu-nema,da ne nabrajam,masio je Boga oca,sta je ofarbani idiot vidio u njemu sam Bog zna,i cujes vau kako se krece,pa kakav je to kvalitet jadan,za igraca od 70 mil.totalna katastrofa,Megvajer nista nije veci promasaj od njega,eto UTD ce se mozda i rijesiti njega,a ovaj tek dosao,uzas...
P

PD

pre 9 meseci

Pa kako nije Megvajer veći promašaj od Haverca? Pa taj Haverca je dao gol u finalu LŠ za titulu i to svi hejteri zajedno nikad ne mogu da ospore, to jednostavno ostaje zapisano. E sad što su navijači Čelzija očekivali da on bude centarfor i da daje 30 + golova po meču ( čini mi se da to pojedini " Aresnalovci" očekuju) to je druga stvar, čovek jednostavno nije taj tip igrača. Sportski pozdrav
G

Gost300

pre 9 meseci

Ma vau,dao gol u finalu,veci je igrac zbog toga od Ibrahimovica,Anrija,Berkampa itd.da ne nabrajam,koji to nisu uradili,covjek je obicni Megvajer na svojoj poziciji i sto ne daje 30 golova po sezoni,ima drugi kvalitet,obicno smetalo...

voxi

pre 9 meseci

brate sve si upravu isto mislhenje kao dosta nas ivde. haverz je odvratan za gledati a za sve je kriv arteta. nikom nijr jasno sta je hteo sa njim promasaj godine. zbog njega menja i taktike i veoma lose ide arsenalu.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 9 meseci

Kako god okrenes greska arsenala. Prvo momak je i te kako zasluzio sansu, pogotovo sa ovim silnim povredama. A ako su vec resili da ga prodaju, iz njima znanih razloga, realno u danasnje vreme su ga prodali za sicu. Danas svako ko zna da trci vredi 20 miliona, a oni jednog od najboljih strelaca francuske lige prodaju za 40 miliona…
r

roni

pre 9 meseci

arteta prolupao.samo ozbiljan mamlaz dovodi haverca a pusta ovog momka i smit roua koie defakto i dalje tu a kao da nie.
c

come on arsenal

pre 9 meseci

Balagun je apsolutno zasluživao šansu u Arsenalu i po mom mišljenju, mnogo je bolji igrač od Nketije i svestan svojih mogućnosti, otvoreno je rekao da ga klupa ne interesuje. Odličan njegov učinak na pozajmici, Arsenal nije baš iskoristio na pravi način i u odnosu na pomereno tržište, ovaj transfer je morao biti veći, jedino ostaje za utehu, da su ga obradili za novi uhovor, kada mu je stari istekao, pa im ovo, dođe kao čista zarada. Nadam se da će Balagun u Monaku, pokazati da je Arsenal pogrešio u visini prodaje ili što mu nisu dali šansu da igra. Arsenalu,definitivno fali dobar i proveren napadač, na nivou kvaliteta, ostatka tima i to bi lagano mogao biti Ivan Toney, koji od januara, minimalno vredi 80 miliona i da su ljudi iz Arsenala, bili malo poslovičniji, mogli su Brajtonu, ponuditi trampu Balagun - Toney, što bi zbog trenutne suspenzije, moglo bitno da smanji, pomenutih 80 miliona.
T

Topdzija

pre 9 meseci

Све супер. Али Тони и Брајтон?!
d

djalminhaa

pre 9 meseci

ostaje zal sto nije dobio pravu priliku u arsenalu,a i dalje tvrdim da je igracina za nketiju...lepo pojacanje za monako.
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Ovo je transfer ekipe koja igra LE, a neki bi hteli da se Zvezda dobro pojača sa napadačem za LŠ. Sa kojim parama, kada je naš maksimum 3,5 M za obeštećenje.
P

PD

pre 9 meseci

Pa nisu oni njega doveli zbog LE već da bi probali da budu medju prva tri u Ligi 1 zbog lige šampiona. A nisi uporedio za koliko Zvezda prodaje svoje igrače a za koliko Monako, tako da sve ima svoje. Sportski pozdrav
T

Tupa

pre 9 meseci

Monako po meni ove godine može do titule.. Sjajna ekipa. Lepo skockana. Fizički vrlo jaka.. Balogun-BenJeder pakleni tandem..
g

gost987

pre 9 meseci

Kakav paklen tandem,nisu ni trening imali?
p

pdk

pre 9 meseci

Do nekog petog kola su u borbi za titulu...onda krece PSG, iskocice cak i neki drugi klub pre njih..borba za trece mesto je realnost.