Zvanično: Murinjovo prvo pojačanje je Rui Patrisio

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.07.21. | 22:37

Portugalac zamenio Pau Lopeza na golu Vučice

Prvo pojačanje u eri Žozea Murinja u Romi je njegov iskusni zemljak Rui Patrisio.

Portugalski reprezentativac je danas prošao lekarske preglede i stavio paraf na trogodišnji ugovor sa Vučicom. Roma je Vulverhemptonu na ime obeštećenja platila 11.500.000 evra plus eventualne bonuse. Portugalac je tri godine nosio dres Vukova gde je došao posle 12 godina na golu Sportinga iz Lisabona.

Izabrane vesti

Bio je prva Murinjova želja za poziciju golmana koja je poslednjih godina bila rak rana Rome od odlaska Alisona. Probala je vučica sa Robinom Olsenom, Pau Lopezom i iskusnim Anotnijem Miranteom ali nije išlo. Zato je Lopez poslat u Marselj, Olsenu se traži klub, sa Miranteom je okončana saradnja, a alternativa Rui Patrisiju će najverovatnije biti mladi Brazilac Fuzato.  

Murinjo dobro pozanje Rui Patrisija, a olakšavajuća okolnost za transfer je i to što imaju istog agenta – Žorža Mendeša. Na golu Vulvsa će ga zameniti Jože Sa iz Olimpijakosa kojeg takođe zastupa Mendeš. Na njegovo mesto u Olimpijakosu je danas kao slobodan igrač stigao Čeh Tomaš Vaclik iz Sevilje i potpisao dvogodišnji ugovor.

"Ovo je veliki klub i jedva čekam da počnem da radim sa Žozeom Murinjom", rekao je Rui Patrisio na promociji.


tagovi

Rui Patrisioletnji prelazni rok 2021

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara