Zvanično: Nemanja Pejčinović peti Srbin u Kini

Vreme čitanja: 1min | ned. 08.07.18. | 11:53

Naš štoper potpisao za Čangčun Jatai

Posle Rusije – Kina. Nije dugo čekao Nemanja Pejčinović (31), čim se razišao sa Lokomotivom pronašao je novi klub, pa će karijeru, posle najveće, nastaviti u najmnogoljudnijoj zemlju planete, pošto je potpisao za Čangčun Jatai.

Iskusni štoper je nedavno završio četvorogodišnji mandat u Moskvi, krunisan titulom prvaka, a danas je promovisan u pojačanje kluba koji se posle 13 kola kineskog prvenstva nalazi na 11. mestu na tabeli. Pejčinović je stigao kao slobodan igrač, s tim da nije navedeno dokad je saradnja ozvaničena. Pretpostavka je da je dobio bar 2.000.000 evra godišnje plate, upravo je toliko tražio čelnicima Lokomotive, ali oni nisu želeli da udovolje tom zahtevu, pa je srpski internacionalac izabrao drugu sredinu.

Izabrane vesti

Osim bivšeg člana Rada, OFK Beograda, Crvene zvezde, Herte i Nice, član Čančung Jataija je postao i nekadašnji reprezentativac Poljske, Adrijan Mjeržejevski. Ofanzivni vezni došao je iz australijskog Sidneja, u poslu vrednom 1.100.000 evra.

Potpisom Nemanje Pejčinovića, uvećala se srpska kolonija u Premijer ligi Kine. Nemanja Gudelj je član šampionskog sastava Guangdžou Evergrandea, Duško Tošić i Marko Perović igraju za gradskog rivala Guangdžou R&F, a na klupi tog kluba sedi bivši reprezentativac i predsednik saveza, Dragan Stojković Piksi.

 


tagovi

Nemanja PejčinovićČangčun JatajiLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara