Alvaro Odriozola
Alvaro Odriozola

ZVANIČNO: Odriozola iz Reala u Bajern

Vreme čitanja: 2min | sre. 22.01.20. | 12:07

Do kraja sezone

Niklas Zule i Havi Martinez su povređeni, David Alaba krpi na štoperu, Džošua Kimih u vezi, ali Benžamen Pavar nema alternativu na desnom beku. U ozbiljnom klubu kakav je Bajern takve se situacije ne tolerišu, pa je po zapovesti Hansija Flika aktuelni šampion Nemačke doveo pojačanje u nameri da odbrani tron. Iz Reala je na pozajmicu do kraja sezone stigao Alvaro Odriozola, koji je svejedno nije bio u prvom planu kod Zinedina Zidana.

Odriozola je podsetimo u Madrid stigao prošlog leta iz Real Sosijedada i Kraljevski klub je za njega izdvojio čak 30.000.000 evra, u prvoj sezoni u Realu je još i igrao, ali ove ga je Dani Karvahal odličnim partijama zakucao na klupu. Zidan evidentno ne veruje Odriozoli, koji je jesenas odigrao samo pet utakmica.

Izabrane vesti

Pride, na leto bi na stadion “Santjago Bernabeu“ trebalo da se vrati Ašraf Hakimi iz Borusije, veliko je pitanje da li će Odriozola imati tu prostora da se pokaže, ali bar je našao kratkoročno, prolećno rešenje da nešto odigra i možda se izbori za mesto u reprezentaciji Španije na Evropskom prvenstvu što bi mu svakako olakšalo potragu za novim klubom.

Ugovor sa Realom mu ističe tek 2024. godine, sad su ga želeli Sevilja i Atletik Bilbao, Bajern je očigledno bio veći izazov, samo još da vidimo da li će Odriozola u Minhenu moći do minuta pored Pavara. Bajern doduše nema razloga da ga forsira, jer nema ni opciju da ga otkupi na kraju sezone.

(FOTO: fcbayern.com)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara