Foto: MN Press
Foto: MN Press

Zvanično: Partizan poslao napadača na pozajmicu, Matić potpisao za Atromitos

Vreme čitanja: 2min | sre. 07.10.20. | 18:33

Do kraja sezone sa mogućnošću otkupa

Ostao je Partizan ovog leta bez Umara Sadika, a ostao je i bez Bojana Matića do kraja sezone. Robusni napadač zvanično je potpisao ugovor sa Atromitosom i otišao je putem Grčke, kako je to MOZZART Sport prvi i najavio.

Matić je sa Atromitosom potpisao ugovor do kraja sezone, u pitanju je pozajmica, a postoji i opcija po kojoj će grčki klub moći da ga otkupi ukoliko bude zadovoljan njegovim učinkom.

Izabrane vesti

Partizan je ovog leta doveo u napadu Žana Hristofa Bajebeka, stigao je i Filip Holender, pa je pronađen kompromis između Matića i kluba te je on poslat na pozajmicu. Zamisao stručnog štaba je da treća opcija u napadu bude omadinac Nikola Štulić, da na nekim mečevima skuplja minute, što bi Matića postavilo na četvrtu opciju u napadu, što sigurno nije odgovaralo visokom napadaču.

Bilo je kontakata sa turskim klubovima, da bi na kraju ispalo da će Matić preći u Atromitos, stabilan klub iz sredine tabele grčke lige. I tu će imati šansu da se izbori za ugovor u grčkom timu koji može da ga otkupi po isteku pozajmice.

Partizan je kvantitativno rasteretio tim, a Matić će u Atromitosu imati više šansi da igra i da pokaže šta zna.

"Veoma sam srećan što ću igrati u Atromitosu, to je tim koji sam gledao kako igra proteklih nekoliko godina. Klub ima fenomenalne standarde i infrastrukturu, te sam siguran da ću zajedno sa saigračima biti u stanju da ispunim sve ciljeve koji su postavljeni. Znam da su me direktor i trener odabrali među ostalim potencijalnim pojačanjima i voleo bih da im se zahvalim na tome", rekao je Matić na predstavljanju.




tagovi

Bojan Matić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara