(Star sport)
(Star sport)

Zvanično: Pavle Ilić sudi 172. večiti derbi

Vreme čitanja: 1min | uto. 05.03.24. | 23:34

Sa njim Zvezda ne zna za poraz, Partizanu svirao prilikom preokreta na Krovu

Najbolji srpski sudija će biti u Kruševcu, a najveću utakmicu će suditi Pavle Ilić. Dok će se Srđan Jovanović naći na centru za meč Napredak - TSC, Kragujevčanin Ilić će biti glavni na susretu Crvena zvezda - Partizan.

Dugo je trajala neizvesnot kome će Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije poveriti pištaljku na stadionu „Rajko Mitić“, da bi izbor pao na 34-godišnjeg arbitra, koji je od juna 2020. prisutan na terenima našeg elitnog ranga.

Izabrane vesti

Ilić će ove sezone treći put biti glavni na meču Crvene zvezde. Prethodno se to dešavalo protiv niškog Radničkog (1:0) i Spartaka (4:1), dok je ranije u karijeri još dvaput bio akter susreta aktuelnog šampiona. U pitanju su mečevi sa Radničkim iz Sremske Mitrovice u Kupu Srbije (3:1), kao i Voždovca (2:0). Oba iz prethodne sezone.

Zanimljivo, Pavle Ilić je bio akter i četiri Partizanove utakmice. U prethodnom ciklusu takođe sa mitrovačkim Radničkim u kupu, kad je tadašnji sastav Gordana Petrića eliminisan penalima, zatim u ovom prvnestvu na krovu Tržnog centra „Stadion“, kad je IMT vodio 2:0, a Parni valjak preokretom pobedo (3:2). Posle toga je bio glavni u Subotici, dok je ekipa Igora Duljaja nadmudrila Spartak (3:0), te u Humskoj kad je izgubila od TSC-a (0:4).

Na subotnjem večitom derbiju, Iliću će pomagati Uroš Stojković i Nikola Đorović, četvrti arbitar je Milan Stefanović, za VAR će biti zadužen Miloš Milanović, njegov saradnik je Momčilo Marković, a delegat je Vlado Glođović.



tagovi

FK PartizanFK Crvena zvezdasudijaVečiti derbi172. večiti derbiPavle Ilić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara