Petar Stanić (©TSC)
Petar Stanić (©TSC)

ZVANIČNO: Petar Stanić je najzvučnije pojačanje TSC-a ovog leta, Zvezdi obeštećenje i procenti

Vreme čitanja: 2min | uto. 27.06.23. | 15:15

Tačno 200.000 evra i 50 odsto od narednog transfera

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Bačke Topole)

Petra Stanića ne mogu da prežalim što nismo uzeli, top je igrač, a u Zvezdi nije igrao i evo ga sad u Spartaku na pozajmici. Teško je u Zvezdi. Ima ih mnogo i mnogo dobrih. Ako te nema jednu, dve utakmice, daj drugog“.

Izabrane vesti

Ovako je prošlog avgusta u intervjuu za Mozzart Sport govorio trener TSC-a Žarko Lazetić, a nepunih godinu dana kasnije želja mu se ostvarila. Petar Stanić i zvanično je zadužio opremu Topolskog sportskog kluba i verovatno postao najzvučnije pojačanje srpskog viceprvaka ovog leta.

Stanić bi u veznom redu TSC-a trebalo da zameni Luku Ilića kojem je istekla pozajmica, a opšte je poznato da je mladi Pančevac već dugo meta kluba iz Bačke Topole. Prema saznanjima Mozzart Sporta klub sa severa Srbije je za njegove usluge platio 200.000 evra, a Crvena zvezda je zadržala i 50 odsto od naredne Stanićeve prodaje.

Prvobitna ponuda koja je stigla na Zvezdinu adresu je odbijena,, a radilo se o iznosu manjem za četvrtinu od sadašnjeg. Pošto je ofanzivnog vezistu htela i Vojvodina morali su Topolčani da povećaju ponudu.

Stanić, koji je prethodnu sezonu igrao na pozajmici u Spartaku iz Subotice, tako je postao peto pojačanje Topolčana ovog leta ako računamo i otkup ugovora Nikole Kuveljića, koji je protekle sezone bio tu na pozajmici. Ovog leta klub su pojačali golman Nikola Simić, desni bek Jovan Vlalukin i napadač Lazar Mićić, ali tu neće biti kraj.

Još se čeka potpis Miloša Pantovića, kao i dolazak Aleksandra Ćirkovića. Uveliko se radi i na dovođenju napadača Uroša Milovanovića, koga želi i belgijski Beveren.



tagovi

Petar StanićLetnji prelazni rok 2023TSC Bačka TopolaFK Crvena zvezda

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara