Zvanično: Pjontek se vratio u Seriju A

Vreme čitanja: 1min | čet. 01.09.22. | 15:14

Nova šansa u Salernu...

Dobro je Salernitana ušla u novu sezonu, a dobro i privodi kraju letnji prelazni rok. Sve to govori nam da klub iz Salerna ne bi trebalo da ima problema kao prošle sezone u borbi za opstanak.

Klub sa juga Italije objavio je dolazak Kšištofa Pjonteka na jednogodišnju pozajmicu (1.000.000 evra) s pravom otkupa postavljenim na 8.000.000 evra!

Izabrane vesti

Ovo je drugo zvučno pojačanje čete Davidea Nikole u špicu napada, pošto je prethodno po sličnoj formuli angažovan Bulaje Dija iz Viljareala.

U Salerno su stigli još i Mateo Lovato iz Atalante, Flavijus Daniljuk iz Nice, Domagoj Bradarić iz Lila, Đulio Mađore iz Specije, od Sampdorije je otkupljen Federiko Bonacoli...

Računajući sav uložen novac Salernitana je izašla na blizu 45.000.000 evra!

Ali da se vratimo Pjonteku... Poljak nikako da pronađe formu od pre nekoliko godina, iz vremena dok je nosio dres Đenove. Ovo će mu biti nova šansa. Prošle sezone u Fjorentini nije se proslavio - tri gola na 14 utakmica u Seriji A - u Berlinu su ga davno precrtali, tako da se nada povoljnom razvoju situacije na stadionu Areki.

Naposletku valja istaći da Herta nije uspela da se ratosilja njegove velike plate. Salernitana je ispregovarala da 60 odsto od 3.000.000 neto prihoda nastave da plaćaju Nemci...


tagovi

Salernitana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara