Serhio Aguero (Printscreen)
Serhio Aguero (Printscreen)

Zvanično predstavljanje Aguera: Barsa je najbolji tim na svetu, u Atletiku sam bio šegrt (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pon. 31.05.21. | 18:27

Argentinac evidentno ushićen po dolasku na Kamp Nou

Stigao je Serhio Aguero na Kamp Nou, potpisao dvogodišnji ugovor i odmah stavio do znaja koliko je srećan i ponosan što je postao član petostrukog šampiona Evrope.

Izabrane vesti

“Barsa je najbolji tim na svetu, svi to znamo. Mislim da sam doneo pravu odluku što sam došao ovde i pokušaću da pomognem timu na putu ka ostvarenju ciljeva“, rekao je Argentinac.

 Iza sebe ima 17 trofeja - Ligu Evrope i Superkup Starog kontinenta osvajao je kao fudbaler Atletiko Madrida, a potom je za još deceniju u Mančester sitiju podigao 15 pehara. Sigurno nema nameru da u Barseloni ostane praznih ruku.

“Ovo je još jedan veliki korak mene i spreman sam da doprinosim klubu. Prvo što želim jesete da pokušam da igram standardno i da pomognem što više mogu. Nadam se da ćemo do kraja sledeće sezone uraditi važne stvari. Želim da navijači uživaju u mojoj igri. Daću sve od sebe. Već su me videli u drugačijem dresu.

Kad je se iz argentinskog Independijentea preselio u Madrid, i dalje je bio tinejdžer. Došao je na tadašnji Vinsente Kalderon kao jedan od najvećih talenata tog vremena, ali je morao postepeno da raste. Ipak je pored sebe imao tada već afirmisanog Dijega Forlana.

"Otišao sam u Evropu sa 18 godina, u Atletiko Madrid i to mi je mnogo pomoglo. To sam bio neka vrsta šegrta. Potom sam došao u Siti, a svi znaju šta je Premijer liga. Tamo sam promenio stil igre. Već sam bio u specifičnoj poziciji. Pokušaću da prenesem svoje iskustvo ovde", zaključio je Aguero.



tagovi

Serhio AgueroBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara