Zvanično: Predstavljen Robinjo, pristupio je najjačoj vojsci

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.01.19. | 16:50

Promenio je klub, ali ne i zemlju

Robinjo je promenio klub, ali ne i zemlju. Brazilac je otišao iz Sivasa i stigao u Istanbul Bašakšehir, sa kojim je zvanično potpisao ugovor na dve godine (1+1). Sivasu stiže obeštećenje od 2.000.000 evra. 

Jasno, prešao je iz Sivasa koji je deveti na tabeli prešao je u tim koji se nalazi na prvoj poziciji turskog šampionata sa šest bodova prednosti u odnosu na Trabzon.

Izabrane vesti

Očigledno je da želi titulu. Pristupio je (za sada) najjačoj vojsci.
"Moj najveći cilj ovde je da budem šampion. Saigrači su me odlično primili, kao i trener i stručni štab, tako da sam veoma srećan što sam postao deo ove porodice", rekao je Robinjo na predstavljanju.

Robinjo je igrao jako dobro za Sivas, pa uz svoje bučno ime svakako da je bio zanimljiv Bašakšehiru i sa strane kvaliteta, ali i marketinga. Dao je osam golova za Sivas ove sezone. 

U Bašakšehiru će nositi broj 70 na dresu.

Brazilac je u bogatoj karijeri nosio dres Santosa, Real Madrida, Mančester Sitija, Milana, Guangdžoua, Atletiko Mineira, Sivasa i sada na startu 2019. godine pojačao je lidera turskog šampionata.

Pominjalo se da je mogao da pređe u Santos ponovo, da obuče dres tog kluba po 4. put, ali se to ipak nije dogodilo. Bašakšehir je njegova sledeća stanica.

Foto: Tviter


tagovi

RobinjoZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara