Komentari na vest

Zvanično: Radovan Pankov potpisao za Legiju, Zvezda čeka bonuse

Б

БахахахаР

pre 11 meseci

Далеко му лепа кућа!
B

Bane1989Ns

pre 11 meseci

utopili ga za tepsiju ribe
B

Bogdan77

pre 11 meseci

A Vojvodina koliko dobija? Ipak je on Vosin igrač ,pa svih posle …
M

Mk

pre 11 meseci

Ostali su mu duzni nekoliko plata, kada je sa jos par igraca otisao u kancelariju kod direktora, isti ih je isterao napolje uz salvu psovki i rečenicu "kakve plate, treba da vam je cast sto igrate za zvezdu". Toliko o tom ucesniku lige sampiona, ha ha. Ulicarski maniri
G

Gost123

pre 11 meseci

Menadzeri Radovana Pankova su ljudi sa kojima Terzic ne moze tako da razgovara ni slucajno!!!!! Tako da sjajnu si pricu smislio, blago retardiranu, ali ipak sjajnu)))))))))))
G

Gosttt 021

pre 11 meseci

Pa to svi znaju
J

Joksa1986

pre 11 meseci

Terza sigurno tako nece odreagovati na igraca kojeg zastupa Ristic, tako da sto neko rece lepa bajka...
J

Jova1245

pre 11 meseci

Radnicki napravi, zvezda upropasti! Sledeci je Mitrovic!
1

1256675

pre 11 meseci

Ode u Legiju stranaca.
N

Nemanja8989

pre 11 meseci

Biznis da popizdis takozvani😅 Da l su ovi nasi “eksperti” ikoga doveli i prodali kasnije,ili su svi otisli za dzabe? Strasno…
P

Puci

pre 11 meseci

Bonusi sa 30 godina, kakvi doktori fudbala! BRAVO
R

Rubikova kocka

pre 11 meseci

Mnogi su ga osporavali i pljuvali, a dečko je bio više nego solidan u Zvezdi i sto je jako bitno iz intervjua može da se konstatuje da se radi o dobrom čovijeku... Srećno rale u Varšavi!
Š

Štaa

pre 11 meseci

Šta znači korektan? Za našu ligu dobar ali za Evropu ne.... Očigledno je da nema kvalitet za ozbiljniji nivo,svaka mu čast i kao čoveku i kao borcu ali je jednostavno je tako....Na žalost, ima i gorih od njega koji će da ostanu.... Sve najbolje mu želim u nastavku karijere....

ValensijaKK

pre 11 meseci

Je l' se sećate vremena kada smo za opipljiv, ozbiljan novac, prodavali Miloša Bajalicu, Đorđa Tutorića, Dušana Anđelkovića, Vladimira Bogdanovića, Miloša Trifunovića... ? To su sve bili domaći igrači, iz Zvezdine škole ili klubova domaće lige, nijedan od njih nije sekund odigrao niti u jednom evropskom takmičenju za Zvezdu, niti su bili neki ne znam ni ja kako dobri fudbaleri, nekakvi nezamenljivi prvotimci sa izvanrednom sezonom iza sebe, i opet ih je Zvezda bez ikakvih problema prodavala za keš. Ovo što se radi poslednjih iks godina je nezamislivo, neobjašnjivo, nemoguće, da Zvezda skoro nikoga od svojih igrača ne može da proda za više od nula dinara i procenata od naredne prodaje, koja se gotovo nikad i ne desi. Kako se to radi, šta se radi, kako je moguće da tako očajno poslujemo da niko ni za Pankova, koji ima 27 godina, znači, u fudbalskom je zenitu, nije ni klinac ni deda, ima iza sebe nekoliko dobrih sezona u Ligi Evrope, niti je briljirao niti je bio očajan, ima ugovor na još godinu dana i niko u celoj Evropi i svetu nije spreman da za njega da više od nula dinara?
b

bgcz

pre 11 meseci

za sve ove igrače smo omašili vreme prodaje. plus imamo 40 igrača. Logično da svi van 15-20 ne mogu da se prodaju za više od 100 soma evra.
G

Gost1976

pre 11 meseci

Prvo nikakvi opipljivi novci nisu dobijeni za navedene igrače,drugo to su većinom igrači koji ni u Zvezdi,a ni posle nisu igrali ozbiljne evropske utakmice,treće Zvezda je sad godinama ozbiljna u Evropi a to postiže jer ima iskusan tim,pare od UEFE su spasle klub kao i bodovi koje smo osvojili,tako da nismo mahnito prodavali igrače nego smo najbolje igrače ostavljlali ,zar to nije super da klinci znaju Zvezdin tim napamet ili je bolje da smo kao na vašaru ..
@

@bgcz

pre 11 meseci

Nismo omašili mi, nego je omašil neko sa imenom i prezimenom i taj bi morao da odgovara za to pošto je pokazao da je nesposoban i da je sa tim oštetio klub!
D

Don Vito Corleone

pre 11 meseci

Majstori, zato minusi?????? A ja ću vam reći zašto Zvezda daje igrače za džabe i zašto u Zvezdi igrači imaju prenaduvane plate. Ali pre toga, da Zvezda ima rezultate, da Zvezda osvaja titule i igra svake godine Evropu. Da Zvezda je daleko ispred od onoga gde smo bili pre 10 i 20 godina. ALI NEMOJ DA SE VIŠE FOLIRAMO ZARAD MIRA U KUĆI, PA DA KAO NE ZNAMO DA SE UGRADJUJU I NADUVANE PLATE IGRAČIMA I DA SE UGRADJUJU KADA OVAKO POKLANJAJU IGRAČE ZA DŽABE A ZA UZVRAT DOBIJU LEPU NAGRADU ISPOD STOLA. Koga lažete da ne znate za to, jel sami sebe. Muka mi je više od tog foliranja. Samo što vi koji se folirate da ne znate, ima te skroz pogrešno mišljenje o nama koji pričamo o tome. Vi to shvatate kao napad na Zvezdu, a ja to shvatam kao odbranu Zvezde. ŽIVELA ZVEZDA. Pusti mi komentar, hvala.
G

Gostyyy

pre 11 meseci

Ima dve opcije ovde. Jedna je da zapravo neke pare lezu, ali idu na necije racune, a predstavlja se kao da je 0+ %. Druga opcija je ta da mi ne prodajemo igrace, vec se igramo menadzera uzivo. Prvo natovarimo igracki kadar, i damo dugacke ugovore i kurti i murti, a onda kada se nesto drasticno menja kao sad, ili kada se zeli da neki igrac ode, mi smo ti koji iniciraju transfer i koji zbog toga nemaju dobru pregovaracku poziciju, jer i igrac, i agent i klub koji kupuje znaju da Zvezda hoce da se otarasi tog igraca. Samim tim nam daju neke smesne ponude koje mi prihvatamo samo da igrac ode. Sto samo govori da se ne radi planski vec stihijski. Ista prica je vec ispricana sa svim promasajima i svim igracima koji su oterani.
1

11211

pre 11 meseci

Onda da vratimo Bajalicu,Tutorića... I da završimo kvalifikacije u julu? Ili da gledamo Zvezdu u LŠ? Nismo mi Čuka da se bavimo preprodajom igrača.
9

95

pre 11 meseci

Srećno Rašo! Hvala za sve radosti u Zvezdi i vidimo se na severu!
G

Gost83

pre 11 meseci

Ima li ijedan igrac koga Mrkela moze da proda?!! Pa klubovi iz 5 lige vise imaju prihoda od transfera nego mi! Ko god je zaduzen za transfere, bio bi odavno pod istragom u nekoj uredjenoj državi, samo zbog ovakvih radnji prilikom dolaska i odlaska igraca...
B

Bane15

pre 11 meseci

Prodao je on njega i to dobro. Samo sto te pare nece da vidi Zvezda vec odabrano drustvo
U

U Tem Denveru

pre 11 meseci

Mislim da je zvezda klub sa najmanjom zaradom od transfera u istoriji fudbala. Zarada ni ne postoji. Iz zvezde igraci idu ili u penziju ili za 0€ + bonusi koji se nikad ne ostvare
x

xnxx

pre 11 meseci

bonusi se ostvare ali u njihove dzepove
T

TAKOO JEEE

pre 11 meseci

Srecno zlatni orlicu i velika delijo...Zao mi je sto nije bilo kako je moglo...Onaj hladnokrvno izveden penal u Kopenhagenu se ne moze nikad zaboraviti...Srecno u Legiji, oni su jako veliki klub...